andreakarolina

hm..

Publicerad 2009-07-30 21:49:45 i Allmänt,

Ska det inte vara så att  när man är i ett förhållande som varat i 3½ år så ska man vilja samma saker? Varför går det inte lika självklart framåt för oss som för andra? Varför önskar jag mig ständigt mer men ändå kan jag inte tänka mig att leva med någon annan. om det nu är så varför kan jag inte acceptera honom med alla hans fel och brister... Det gör mig ledsen att vi är så långt ifrån varann... Varför är han Varför är han 23 år i sinnet när jag är redo för mer... när han är nio år äldre. Varför står vi och stampar på samma ställe. JAG ÄR REDO!!! Varför är inte du det?? Jag vill inte planera någon annans bröllop. Det gör bara ont i mig.tack för att jag fick prata av mig Kicki o Kim, förlåt att jag bara klagade....Nu jävlar!!

Publicerad 2009-07-16 09:58:21 i Allmänt,

Nu får det vara slut på neggo tankarna och fokus framåt.. Om jag nu mår så dåligt av att vågen går uppåt så är det väl bara att köra stenhårt de sista veckorna. Så idag blir det träning, kanske en promenad, måltidsersättning, grillkväll med grönsaker på spett och HARRY POTTER!!!

I Tisdags var jag och Filippa och busade med Ebba, Ludwig och Vilda hela dagen! Det blev bad, kurragömma, barbie, bilbana och ritstund. Underbart!!

Igår kom det ikapp både för mig och ippan att hon faktiskt ska flytta till skotland snart. Det kommer bli så bra men det känns så galet att hon inte kommer vara på kullen längre när man kommer hem och hälsar på.

Nej nu är det träna som gäller.

puss A

hmpf

Publicerad 2009-07-14 22:51:26 i Allmänt,

och så har man gått upp igen.
Helvetes jävla skit.

Måste väl inse att det kommer fortsätta hända saker med kroppen även efter dessa 10 veckor.
men just nu är jag i hata mode......
Jävla bajskorv.  Hoppas jag kommer lyckas träna även uppe i övik.... Det suger att det är så lätt att falla tillbaka.
förlåt att det inte varit så mycket positivt nu.... men jag ska försöka vända jag lovar!

Kristina ditt stöd betyder massor för mig. Jag hoppas att jag kan vara lika stort stöd för dig. Du har min kärlek.

/A

Helvetes jävla skit och lite annat...

Publicerad 2009-07-11 16:34:22 i Allmänt,

Jag känner att jag behöver skriva av mig men jag vet inte vad jag vill skriva om.. De säger att jag sköter mig bra och att det syns att jag gått ner men jag kan fan inte se det. Och inget jag gör känns som om det är nog. Kanske är det så att jag sätter kraven för högt, eller så är det jag som är en jävla mespropp som inte klarar av vad jag borde. Idag har jag inte fått i mig något vettigt. Jag har joggat men det var bara en kort stund.. Jag vet inte, har svårt att se positivt på tillvaron idag.

Jag återkommer en annan dag när livet känns lite lättare på alla sätt och vis.


Ikväll blir det iaf bowling med baby, freja och hennes erik.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela