andreakarolina

Höst

Publicerad 2009-10-28 20:03:34 i Det Jag Mig Ingen,

Nu är det höst. Jag trivs väldigt bra med hösten även om det är den perioden på året när jag oftast mår som sämst. Hur jag hanterar mitt mående är väldigt olikt idag mot för några år sedan, även om mitt mående egentligen inte ändrats så mycket. Jag vet bara hur jag ska hantera det och när jag ska ge mig själv tid.

Denna höst har inletts med många frågor;
Hur var Mamma?
Hur var Mamma när hon var sjuk?
Hur var Mamma i min ålder?
Kände hon som jag ibland?
Kämpade hon också ibland?

Jag har insett hur Lite jag faktiskt minns. Hur mina minnen är väldigt olika jämfört med andras. Hur mycket min hjärna valt att ta bort. Att jag trots 11 år av bearbetning är långt ifrån klar, långt från att acceptera. Att jag hela tiden innerst inne väntar på att vakna upp, och hur jag sedan får skuldkänslor för att jag tänkt så. Att välja bort allt jag har och den jag blivit?? Det är nog tur att jag inte behöver ställas inför det valet.

Det var skönt att höra från pappa att Mamma också kämpade med dåligt självförtroende och att hon övervann det. Jag önskar att jag blir som hon var tillslut. Hon är min förebild och jag fortsätter kämpa varje dag för hennes skull.

Det är tack vare henne jag inte vill leva sen, jag vill leva nu. För jag vet allt för väl hur kort livet kan vara och jag vill inte slösa bort en sekund till. Jag har redan slösat bort för mycket.Puss A.

maskelimask

Publicerad 2009-10-26 17:15:23 i Allmänt,

herregud vilken dag!! bara att ta nya tag imorgon.
Mysigt att jobba med maria imorgon, och faktiskt skönt att barnen har lov så det inte är ngn danslektion imorgon!

Jag önskar att vi snart kan börja se saker från samma håll älslking. Tänk vad mycket lättare allt skulle vara då. Jag älskar dig.

fredag

Publicerad 2009-10-23 09:43:29 i Allmänt,

Vaknade inte upp på rätt sida idag, Erik skulle upp tidigt, såklart klarar han inte det själv utan jag måste tjata och tjata upp honom så det blir inte bara han som går upp tidigt utan även jag..... inte ett tack fick jag... bajs på honom
Uppdatering:
Äter min första lussekatt!!!! Ja, det är tidigt men jag läängtar efter julen och tycker tiden är inne. Har dock inte köpt någon julmust än, det får vänta ett tag till.

Fick C på min portfölj!! Eftersom det är den sämsta jag lämnat in under denna utbildning så är jag VÄLDIGT nöjd!

Mjölk

Publicerad 2009-10-21 13:23:28 i Allmänt,

Haha, mjölk är det bästa som finns!!! Tur att det finns laktosfri mjölk som smakar precis som vanlig mjölk! Mjölk har räddat min dag idag :)
Snart ska jag fönster shoppa med finaste Maria i gallerian.

Minnen

Publicerad 2009-10-19 15:59:50 i Det Jag Mig Ingen,

Igår blev det uppenbart (igen) hur mycket som mitt huvud förträngt under mammas sjukdom och efter hennes död. Känns så läskigt att jag inte kommer ihåg. Är i stort sett 4 år där jag bara har sporadiska minnen.

Jag vet inte.

Det gör så fruktansvärt ont.
Att få höra saker från då, och inte minnas dem. Att få veta saker, jag inte vet om jag vill veta. Det gör så jävla ont.

portföljen del 1

Publicerad 2009-10-13 22:25:06 i Lärarutbildningen,

Jaha och så har jag skrivit hela 10 rader. Men jag gjorde som älsklingen sa och skrev iaf nånting, det är en början. nu ska jag sova och imorgon blir det promenad-frukost-SKRIVA!!!


sov gott.

Hoppas ni slipper vara ensamma hemma som jag är, min baby är någonstans mellan sverige o finland. :(

puss A.

Vilja

Publicerad 2009-10-07 16:39:32 i Allmänt,Min fina bonus systerdotter jag älskar dig och saknar dig varje dag! Hoppas att vi snart kan säga att vi kommer bo nära varandra.

Puss din bonus moster A.

prestationsångestens drottning

Publicerad 2009-10-07 16:32:25 i Allmänt,

Jag vill så mycket att jag inte kan, ingenting kommer. Jag har ett tryck över bröstkorgen, känner mig tom och likgiltig. Spelar det egentligen någon roll när inte ens de som planerar kursen och leder kursen inte verkar bry sig ett skit om innehållet. Samtidigt stressar jag som en idiot vilket för mig innebär att jag fastnar och stirrar rakt fram. Jag får inte fram någonting. ödkjaöoöajvfödnz,jdbvjhrfgöuhgöawuh


Tar och städar nu istället så jag iaf gör någonting.


hm...

Publicerad 2009-10-05 17:22:17 i Det Jag Mig Ingen,

Jag trodde inte att jag skulle bli såhär besviken..............

Det känns så galet, dessa tankar fanns inte alls för 4 år sedan. Eller klart de fanns men de kändes så långt borta och nu tåras mina ögon över någonting jag aldrig haft.
Hur kan det vara så? När blev det såhär? Just nu känner jag mig bara tom.
Och jag tror det är dags  nu, jag tror jag kommer fråga, snart.

Nya tag

Publicerad 2009-10-01 09:39:10 i Allmänt,

Igår var jag som i en kokong, kände mig alldeles bortkopplad från resten av världen.. Lyckades ändå genomföra min första 80 min lektion helt ensam, fan vad skönt det kändes! Jag älskar verkligen att få vara lärare. Idag ska jag snart ge mug ut på en långpromenad med högmusik i öronen som; "Fall out boy" de får mig alltid att må bättre. Är det någon mer än jag som faktiskt, trots sitt mörker, ÄLSKAR hösten. Tycker att det är super mysigt nu när man får ta på sig lite mer kläder och vår lägenhet inte blir en bastu om jag vill tända lite ljus. Så nu låmg promenad, sen plocka iordning här hemma för ikväll kommer maria, noah och hams hund hit och myser och sen ska jag koka thé, tända ljus och plugga.

Puss A

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela