andreakarolina

Mamma

Publicerad 2009-09-30 11:07:20 i Det Jag Mig Ingen,

Fast det snart är 12 år sedan mamma dog kommer dessa dagar fortfarande, dagar av oerhörd sorg, dagar av saknad och dagar då jag absolut inte kan eller vill förstå att jag ALDRIG kommer få träffa henne igen. Jävla skit värld.

Just another day

Publicerad 2009-09-29 18:16:41 i Det Jag Mig Ingen,

Trots rejäl förkylning så har helgen varit bra! Vi kom äntligen iväg till skansen så nu har erik varit där för första gången. Bilder kommer.

Jag kämpar på mot mina jobbiga tankar och försöker se det positiva i allt jag gör, inte alltid lätt men jag måste göra det! Måste inse att ett Kg upp inte är ett misslyckande utan en tillfällig motgång. Det är inte ett misslyckande förrän jag slutar försöka.


Puss A

AstaBasta

Publicerad 2009-09-26 21:09:14 i Allmänt,

Har busat med finaste Asta och lekt med playdoh för första gången på åratal. Mysigt. Idag har jag och Anna (eriks syster) även trotsat våra förkylningar och gått på stan. Mår mindre bra nu men köpte en fin vinterkappa som plåster på såren. Bild kommer.. Nu längtar jag som en galning till nästa helg då jag får mysa med mina flickor i norrland. Kommer pussa sönder er!!

Nu gör Anna äppelpaj, sjukt bra svägerska måste jag säga.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör..

Puss A.

Tidigt..

Publicerad 2009-09-25 06:31:44 i Allmänt,

Det är alldeles för tidigt!!! ses senare när jag kommit hem från praktiken... nu ska jag gå en halvtimmes promenad till tåget. Kul? känns sådär...

Jag går inte..

Publicerad 2009-09-24 16:43:51 i Det Jag Mig Ingen,

Efter att ha spenderat dagen med gråt attacker skiter jag i att gå på mötet. Mår bättre av att inte vara där idag. Gör det ju för min skull, inte för någon annans. Måste sluta slå på mig själv.

Hopplös

Publicerad 2009-09-24 11:32:40 i Det Jag Mig Ingen,

Idag är det sista mötet på Itrim innan viktstabiliteten. Jag har tränat de senaste två veckorna, mycket. Jag har inte ätit måltidsersättning för varje gång jag gör iordning en sådan måltid slutar det med att jag inte äter alls. Jag har försökt att äta nyttigt. Ändå står jag still på 65 kg. Ett kilo mer än på min hälsouppföljning. Jag vill INTE väga mig idag och få det på papper. Jag vill inte hör: Vad alla varit duktiga! 20 kg här, 10kg där..... Jag borde kanske känna mig stolt över att ha tappat 5 kg men jag känner mig bara misslyckad. Jag vill inte hamna i ätstörningar igen. Jag vill inte ha dåligt samvete så fort jag har ätit mat. Jag vill inte, men det är precis det som håller på att hända. JAG KLARAR INTE DET HÄR.

 

Ja!

Publicerad 2009-09-23 20:42:23 i Allmänt,

Det gick så bra idag! Fick massor bra feedback från min handledare också så då känns det ju ännu bättre!! Nu har jag och Erik precis ätit kvällsmat och ska titta på lite tv serier och mysa.
hörs imorgon!

Puss A.

Sjuk?

Publicerad 2009-09-23 09:46:45 i Lärarutbildningen,

Börjar bli det iaf... Uschligt! Igår gick lektionen väldigt bra :) fick upp alla barnen på golvet, de är så sjukt fina! Idag ska jag iväg till märsta igen och leda lektioner men framförallt planera lektionen på fredag. Är nervös och blockerar mig själv hela tiden! blir galen!! men men förhoppnings blir det bra tillslut, det börjar väl bli det.

...

Uppdatering:
Har nu planerat de två lektionerna idag och skrivit upp vad jag tycker är viktigt info om Kina tills på fredag, får prata med min handledare om hur jag ska lösa det med övningar etc. Känner att jag hellre planerar det med henne så jag vet att jag får fram det som hon vill.

Nu blir det lunch, Kyckling, sparris, zucchini och champinjoner. Och sen blir det promenad till Helenelund och pendeltåget till Märsta.

Puss A.

It's not me, It's you

Publicerad 2009-09-22 10:22:44 i Allmänt,

Vill ha Lily Allens skiva It's not me, It's you. Den är så sjukt bra, bästa städa och plugga musiken!! Tror jag hittat mitt soundtrack för terminen. Spotify är verkligen underbart! Igår såg jag o lappen på Juno! som för övrigt är den bästa film som kommit på länge! Älskar Juno, vill vara som henne, störtskön! Musikeni filmen är även den helt underbar, men jag kan inte hitta soundtracket.... Någon som vet?? Nej nu får jag ta mig i kragen!! Hörs senare!

 

Skivstångspass ikväll med Maria, har jag blivit ett träningsfreak? Hoppas det då kanske jag kan få känna mig stark och snygg äntligen.

Godmorgon!

Publicerad 2009-09-22 09:40:38 i Allmänt,

Dagen har börjat med Yoplait yougurt, 2 knäcke med makrill och mareld the. Har träningsvärk i magen sen igår så det känns som om jag ska gå av varje gång jag rör mig :) Härligt! Min pappi ringde precis och gjorde dagen ännu bättre! Min nya dator är beställd och kommer till lkpg i veckan! Ska bli så skönt att få en dator som inte väger ett ton och som inte buggar ut så fort jag vill göra mer än en sak!! BRA dag.

Ska snart hitta musik till dagens lektion och se över vad jag ska hur jag ska lära ut om Kina på fredag.


Saknar min tuss katta och hoppas vi kan ses snart baby!

Puss A.

gömma sig??

Publicerad 2009-09-21 15:29:51 i Lärarutbildningen,

Jag har varit inne på alla bloggar flera ggr idag, facebook säkert 10 ggr... Försöker jag gömma mig från verkligheten?? Har ju egentligen jättemycket att göra, lektioner att planera. Vet inte varför jag alltid blir såhär.. Jag låser mig, kan inte förmå mig att göra någonting. Det är som någonslags teoretisk scenskräck.

banged up baby

Publicerad 2009-09-21 13:16:42 i Allmänt,

Hittade gubbens glasögon tillslut, nerkörda i gräset bredvid cykelbanan. Verkar som han dykt med huvudet först rakt ner í backen.. Jag förstår inte varför man tycker det är en bra idé att dricka tequila det sista man gör en kväll där man började dricka på middagen kl 17.00!! Igår låg han utslagen på sängen hela dagen och gjorde mig orolig.. Hjärnskakning och bakis är ingen bra kombo..

Själv har jag varit och tränat, medelpasset på friskis igen. Orkar mer och mer för varje pass vilket känns bra.. ser dock inte fram emot mötet på Itrim på torsdag där man får höra hur bra det gått för alla när jag själv stått still sen min senaste hälsouppföljning... Men jaja.. jag ska ge mig tid att komma ner till 60 kg. Att ha gått ner 6 kg på 3 månader är inte dåligt. Jag måste bara se till att intala mig det tillräckligt ofta innan tors.

puss A. 

 

 

Jaa du.

Publicerad 2009-09-20 13:16:13 i Allmänt,

Inatt kom min älskling hem med lera och blod i ansiktet, och glasögonen var borta. "Stackarn" hade ramlat påväg från taxin och glasögonen hittar vi ingenstans.. Haha jaa, jag trodde jag var tillsammans med en vuxen karl... Men nej idag är jag tillsammans med en liten tonårspojke som har ont i huvudet :)

Ja tänk så det kan gå..

Surt med glasögonen dock, vem fan tar ett par (troligen trasiga) glasögon från marken???

Nu ska jag försöka att kurera gubben utan att skratta åt honom..

Puss A

jag överlevde.

Publicerad 2009-09-15 19:27:56 i Allmänt,

Men bara så ni vet så är det svårt att leka kull med 3½ elever och ännu svårare att fylla ut hela lektionen... Men men det gick bra eller iaf hyfsat utifrån förutsättningarna. Fina barn var det iaf...


Saknar dig Kristina.


Märsta imorgon igen!

puss A

Ja

Publicerad 2009-09-15 09:41:25 i Allmänt,

Ja, jag är nervös.
Ja, jag gör som vanligt och fryser till is, gör ingenting.
Ja, jag längtar ändå dit på något konstigt vis.

3½ år!!

Publicerad 2009-09-12 12:52:25 i Lappen och Flickan,

Ikväll börjar firandet. Först choklad fondue med jordgubbar o skumpa. Sen musslor och öl på Akkurat. Imorgon Brunch på Elverket och sen Skansen med skansenakvariet!

Jag älskar dig lappen!!

Den här tiden har varit den bästa i mitt liv.

Puss A.

grrr

Publicerad 2009-09-09 14:21:35 i Lärarutbildningen,

Hatar att sättas i situationer där jag måste stå för något jag inte gör!!!! Att så på scenen och spela forumspel och så får helt plötsligt "ledaren" för sig att hitta på egna regler och blockera alla möjligheter till kreativitet och fantasi! Och sedan när läraren frågar henne hur hon tänkte. Få det att låta som om vi alla i gruppen bestämt att vi skulle göra så och gå i försvars ställning o säga att vi inte fokuserat på vad ledaren skulle göra, fast det var uppgiften, vilket gör att hon återigen sätter hela gruppen i skiten!! Kändes ju fantastiskt att börja dagen så.... Varför går det så mååånga "jag gör vad fan jag vill, när jag vill o skiter i om någon kommer i kläm"- människor i min klass!!!


ikväll ska jag dansa iaf. SKÖNT!

Min.

Publicerad 2009-09-07 20:06:23 i Det Jag Mig Ingen,

5 stolar står uppradade i ett kalt rum med kallt ljus. 5 människor sitter på stolarna, kala, kalla, bleka människoliv. De är beiga, de är gråa, de är alla nyanser av vitt, de är alla människor. De är rädda, de är osynliga, de är arga, de är bittra och de är förblindade.

 

De väntar på någon, något, vadsomhelst. I deras väntan föds en längtan, efter att höras, synas, märkas, finnas.

 

Någonstans i detta rum föds deras längtan efter att tala, förmedla och finnas till.


Så börjar den, min bebis, min föreställning. Den som jag jobbat på i 3 års tid, har nu äntligen fått en början. Med skräckblandad förtjusning sitter jag nu ett steg närmre mitt mål. Shit vad läskigt det känns.
puss A.

Tankar

Publicerad 2009-09-06 21:23:21 i Lappen och Flickan,

Enda sen min mamma dog när jag var 12 år och hon var 42 år så har jag känt en otrolig stress över att jag kommer dö tidigt. Det är något jag pratat fram och tillbaka om med diverse psykologer. Min stress har ökat sedan jag blev tillsammans med Lappen som är 9 år äldre än mig. Stressen har nu flyttats över till min rädsla att han ska dö, försvinna. Att vi inte ska hinna leva tillsammans, gifta oss och få barn. Vet att jag inte ska utgå ifrån att allt kommer sluta i katastrof, att cancer och sjukdom inte drabbar alla människor. Även om dessa drabbat mig för många ggr under mitt liv. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag har fel att det har hänt nog saker i mitt liv. Att jag kommer leva lycklig och länge tillsammans med min Lapp.

Vill kunna se in i framtiden och se att allt blir bra.

 

Nervös

Publicerad 2009-09-06 14:30:43 i Det Jag Mig Ingen,

Jag är så sjukt nervös inför tisdagen.. och nu har erik åkt till berlin så jag sitter själv här med mina tankar. Det hjälper ju inte att magen har kraschat totalt. Varje kväll gör den så ont att jag gråter... Vet att jag måste slappna av och lugna ner mig men jag är så sjukt nervös att det känns som om det är omöjligt. Det är så svårt att planera lektionen när allt jag hör i mitt huvud är: vad fan håller du på med?? Du klarar inte det här!! Försöker tänka positivt men jag är livrädd. Samtidigt, om jag inte klarar det här, varför går jag då min utbildning? Orkar inte ha ont i huvudet mer!!!!!!!!

...

Publicerad 2009-09-04 09:43:47 i Allmänt,

varför ser jag ingenting p¨å min översikt för???

fortfarande huvudvärk.. men det är lite bättre idag iaf.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela