andreakarolina

Snurrar

Publicerad 2010-12-17 12:57:00 i Allmänt,


Jag skriver listor och snurrar runt i mitt huvud just nu. December är som december alltid är, full av humörsvängningar, lycka och sorg. Jag klär min gran slår in paketen och skickar julkorten. Saknar, längtar, myser och funderar. Jag älskar julen, fast den kan vara tuff ibland. Om en vecka vaknar vi upp i Örnsköldsvik med Eriks fina familj. Då får vi träffa Melker, det nya tillskottet i norrlandsfamiljen. På annandagen när Erik åker hem flyttar jag från näset till villavägen och hem till Bästa kicki! Där ska jag mysa några dagar men mina ungar och Kicki o Kim såklart! Sedan blir det nyår i Bjärka säby med min familj och grannarna! Så trots mina tuffa stunder så kommer det bli en bra jul.

Däremot blir det kanske inte så många inlägg här just nu.
Så god jul ifall vi inte hörs tidigare! Man vet ju aldrig när andan faller på och jag försöker se till att bloggen bara är något kul för min skull och inget måste.

Puss A.

Erik har blivit morbror!!

Publicerad 2010-12-15 11:16:17 i Allmänt,

Så fantastiskt och underbart!! Jag LÄNGTAR till jul nu mer än någonsin. Träffa lille skrutten som bestämde sig för att komma 4 veckor för tidigt!

The Holiday

Publicerad 2010-12-02 13:07:49 i Allmänt,

Jag sitter hemma och är förkyld, då är den självklara filmen The Holiday på. Det är den absolut bästa feelgood filmen jag vet. En av mina favoriter, när hjärnan inte vill eller orkar funka och jag bara vill drömma mig bort en stund. Älskar känslan och stämningen i filmen.


Längtar tills jag känner att jg kan slappna av igen. Längtar tills jag får träffa ViljanPersiljan och Viden igen. Längtar tills vi kan åka iväg någonstans bara vi och bara njuta av varandra. Jag vill inte vara stressad mer!!

Puss A

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela