andreakarolina

S.T.R.E.S.S.A.D.

Publicerad 2011-08-31 09:19:17 i Det Jag Mig Ingen,

Idag ska jag röja, städa, sortera, fixa, läsa... allt för att få bort hjärtklappningen i mitt bröst och monstret som river och sliter i min mage. Det är det enda jag kan komma på som kanske kan hjälpa. För inatt kunde jag inte sova, vilket brukar vara hjälpmedlet mot det mesta. Jag skulle vilja kunna stänga av delar av min hjärna, så att den inte arbetade på högvarv hela tiden. Det är kämpigt just nu.


Foto: Katarina Hansson

Katta gör mig fin!

Publicerad 2011-08-29 22:00:14 i Det Jag Mig Ingen,


Foto: Katarina Hansson

Här får ni ett smakprov på mitt och Katarinas photoshoot! Hon fångade mig på bild när jag började skratta, av denna kommentar: "Jag vill slicka på ditt ansikte du är så snygg!" :D Hon är världens bästa egoboost! Ett hett tips om ni vill fotograferas! Klicka på länken under fotot så kommer ni till hennes blogg!

Puss A.

Kärlek

Publicerad 2011-08-26 12:58:37 i Allmänt,


Har suttit och pulat lite med bilderna från Övik i sommar och fastnade för dessa, så fina och kärleksfulla!

Nu är det slipa spackel som gäller!

Puss A.

Shoot

Publicerad 2011-08-26 11:46:09 i Allmänt,

Igår hade jag den stora äran att bli fotograferad av min kära vän Katarina, det blev massa fina bilder, jag längtar tills jag får se dem! Tack fina du för att du peppar mig och blåser bort mitt dåliga självförtroende för en stund!

Efter fotograferingen spenderades kvällen tillsammans med Katta, Jonas och Erik. Supermysigt!


Fotograf: Katta Redigering: Jag

Du är så vacker älskade tuss, men om du vill att jag ska ta bort den, säg till!


Jag är så glad över att jag har så fina vänner!

Puss A.

Spackel

Publicerad 2011-08-24 19:59:26 i Allmänt,

Igår kväll gav vi oss själva en riktig lunch kvällsmat, så otroligt viktigt att lyxa till det så i vardagen ibland! Framförallt när man lever i renoveringskaos, men annars också. Så igår åt vi kräftor, brie och en annan fransk ost. Så fantastiskt gott!

Och väldigt välbehövligt efter en minst sagt tuff start på veckan!

Idag har jag träffat min fina kusin Gabriella och hennes lille skrutt, det var jättekul att sitta och prata. Hoppas att vi ses snart igen, blir alltid så lång tid mellan... Efter en så mysig fika var jag faktiskt riktigt peppad på att åka hem och spackla! (för första gången på ett bra tag..)

Skulle bli en bild här men det ville inte blogg.se just nu så den får komma senare!

Puss A.

Önskan

Publicerad 2011-08-24 11:04:46 i Lappen och Flickan,

Jag önskar att imorgon kunde vara överstökad så att jag vet hur det blir. Så att jag vet vad jag ska förbereda mig på, så att vi kan lägga upp en plan. Jag är rädd för att allt ska gå tillbaka till hur det var förut. Jag vill inte det. Hur som helst så går det inte. Nu har vi ett hem som vi måste bli klara med, så jag hoppas och önskar att det blir bättre den här gången. Att de får bita i det sura äpplet och inse hur det egentligen är. Att du inte behöver dela upp dig själv i flera delar, för vilken del finns då kvar till mig?

Ibland önskar jag att det kunde vara enkelt, om något inte fungerar, så byter man bara bana och lämnar det bakom sig. Knäppa med fingrarna och så är allt färdigt, bra och stressfritt.

Det är du och jag. Jag kommer ALLTID stötta dig.
Du är värd så mycket mera.

Trevligheter

Publicerad 2011-08-23 16:31:17 i Allmänt,

Jag älskar middagar. Att bjuda på mat, sitta och prata i köket och aldrig vilja gå och lägga sig.
Lördag:

Anna testar vår sköna säng som hon sålt åt oss!

Micke och Erik fixar i köket, vi bjöd på kalvstek och kladdkaka till efterätt.

Måndag:

Johanna och Josef kom på besök och jag bjöd på pannbiff med potatis och god sås som blev över från kalvsteken. Snyggingarna bjöd på supermumsiga bullar! Det bästa med den här middagen är att det betyder att min älskade syster nu bor här i stockholm! :)

Tack för senast! / A.

Tick Tock..

Publicerad 2011-08-19 11:08:11 i Det Jag Mig Ingen,

Och så blev klockan snart 11 och jag har inte börjat med något av det jag skulle. Det är så svårt det där, att börja. Jag kan sitta en hel dag och vänta på att börja, utan att den där början infinner sig. Men idag så måste jag börja, om inte annat för att slippa den där molande stressen i magen. Jag kan inte gå runt och tycka synd om mig själv hela tiden, då blir ingenting gjort! Paramore på högsta volym och spackelspaden i högsta hugg, samtidigt som tvättmaskinen stampar takten, det är vad som gäller idag!

Dagens pepp bilder:
puss A.

Smuts

Publicerad 2011-08-16 17:48:25 i Det Jag Mig Ingen,

Det är verkligen smutsigt här hemma nu... Det bara kryper i mig när jag tittar omkring mig, städade en del igår men det känns som att det inte hjälpte ett dugg! Flyttkartonger, verktyg, skor och kläder om vart annat. Jag har migrän, gissar att denna röra kan vara en bakomliggande orsak till detta tillstånd.. Hitta orken att städa Andrea! Du får däcka i sängen igen sen! Men var tusan börjar man? I det enorma tvättberget? Stolparna av flyttkartonger? Dammråttorna som hotar att ta över vardagsrummet?? Jag vill ha mer skåp, mer hyllor, mer avställningsytor. Men nej, väggarna gapar tomma och kalla! Som att de säger; "Du måste fixa oss först, Spackla och slipa så att det blir ännu mera damm!" Runt runt runt i denna cirkel går jag och mumlar, "Jag ville ha ett renoveringsobjekt....Tänk så fint det kommer vara att ha skapat ett hem från grunden.....Det kommer bli bra tillslut...." GAAAAH fgaklsgaerghas hur ska vi hinna med???

Ibland tappar man lusten. Som till exempel när man har blixtrande huvudvärk och inte ser något annat än vita fläckar med sitt vänstra öga. Just då, så är det svårt att se hur bra det kommer bli sen. Då är det väldigt svårt att se någonting annat än det tredje världskrig som verkat ha dragit igenom vårt hem. Och ja orreforsglasen jag vill packa upp er så att ni inte riskerar att gå sönder, men var f**n ska jag ställa er?

Nu gaskar vi upp oss.

Så.

Åh vilket fantastiskt hem vi (snart) har!!

Puss A.

Mina älsklingar

Publicerad 2011-08-16 17:25:20 i Allmänt,

Melker- 80-tals stil

Melker och morbror Erik myser i Näset

Bästa Kicki vid Hallonbacken

Vilja med spring i benen!

Vide, som nu för tiden traskar runt på egen hand!

Finaste familjen!Puss A.

Runkarlen, I love you

Publicerad 2011-08-10 10:46:46 i Allmänt,Huset fick sig ett lager tjära. (Vill ha det på mitt hus om jag bygger eget någongång)


Snyggjeansen, tack Josef!Nybygget som vi fick inviga! Helt underbart!

Puss A.

Rula

Publicerad 2011-08-07 14:34:11 i Det Jag Mig Ingen,

Jag är i skärgården och andas. Det är det bästa som finns att få komma hit och andas. Lyssna på havet, gå i samma sunkiga kläder, inte tvätta håret på en vecka. Jag trivs så. Tyst lugnt enkelt. Önskar att livet alltid kunde vara så, att jag slapp stressen, prestationsångest och hets. Jag försöker hitta detta lugn även när jag inte är här. Ibland lyckas jag, snart kanske jag känner så jämt? Tack Farfar och Farmor för att ni byggde min tillflyktsort, min oas. Jag är här  alldeles för sällan.

Ville lägga ut bilder men det är ännu en sak som är positiv med Rula, kontakten med omvärlden är minimal. Täckning på mobilen finns på vissa ställen, i ett fönster eller i en viss vinkel på sängen. Du kan nå mig om jag vill, jag kan nå dig när jag behöver. Önskar att jag kunde undvara mobilen lika lätt när jag är i staden. Nu ska jag begrava mig i en bok, njuta av regnet som slår mot fönstret och laga lunch när jag blir hungrig.

Jag har det bra.

Puss A.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela