andreakarolina

butterflies in my tummy

Publicerad 2011-05-30 13:06:53 i Allmänt,

Idag!! Inte snart, utan IDAG så får vi nyckeln till vårt nya hem. Eller får och får, idag köper vi lägenheten! Jag är så nervös så jag vet inte var jag ska ta vägen!! Det här är så galet stort. Vårt hem.

bjuder på några bilder tills jag slutar svamla ;)

Världens bästa Freja var på besök i helgen!

Erik berättar något roligt






Vi hörs senare när jag är lägenhetsägare!
Puss A

Let´s move

Publicerad 2011-05-25 10:00:11 i Allmänt,

Snart. Snart får vi nyckeln till vårt nya hem. Haha jag vet att jag tjatar men jag måste tjata om det för att förstå att det faktiskt händer på riktigt! Vi har beställt vitvaror för många pengar, vi har bestämt oss för att köpa en ny säng, vi ska till Ikea och köpa köket, beställa fläkten... För att inte tala om packa ner resten av lägenheten och faktiskt flytta alla saker. Vi ska träffa banken på fredag, boka tid hos jurist för att skriva samboavtal.

Förutom min flytt hemifrån till Arvika så är det här den största flytt jag gjort. Jag har flyttat många gånger sen jag flyttade hemifrån 2005 men aldrig fått planera allt från början, välja vad som ska stå var, vad som ska köpas, målas, tapetseras.. Det här blir ju mitt första hem som jag kommer äga, det kommer att vara mitt och Eriks. Jag kommer inte bara bo där! Snart.

Puss A.

Snörvel

Publicerad 2011-05-24 15:40:07 i Allmänt,

Gaah jag vill inte vara sjuk!!! Måste städa så det ska jag göra så fort jag skrivit här, de som köpt vår lägenhet kommer hit och ska kolla in vad de skulle vilja köpa utöver lägenheten så den måste ju se okej ut! Helst skulle jag vilja gömma mig under täcket och sova bort den här dagen..

Föresten så var jag med i en tävling hos lensway förra veckan och vann ett par gratis glasögon! De är supercoola och nu har jag vant mig vid dem och kan visa ett kort på dem:

Haha det ser ut som att jag skelar...

Halsont

Publicerad 2011-05-24 09:33:11 i Allmänt,

Vaknade med halsont idag, typ världens sämsta grej eftersom jag ska springa vårruset imorgon!! Idag blir det kamomillthé, vila och städning.. Förhoppningsvis har det onda släppt lagom till startskottet går! Igår satte jag igång och flyttpacka igen, vi har haft en paus nu i två veckor, men nu är det bara 6 dagar kvar tills vi får nycklarna till nya lägenheten! Så galet spännande, jag längtar! Fjärilar i magen, småstress över vad man ska packa ner, vad behöver vi i ca två veckor då vi ska ha två hem??? Tänk om jag packar ner något längst ner som jag sedan verkligen kommer behöva på direkten! Haha det är ju bara saker egentligen, men usch vad svårt det är!! Jag får gå in i semestermode och låtsas att jag är ute och reser i två veckor.

Bjuder på en till bild av de bästa barnen och pappan Kim


Puss A.

Obehag

Publicerad 2011-05-23 12:17:52 i Allmänt,

Igår när jag kom fram till stockholm efter en natt på bussen från Örnsköldsvik var jag med om något jag hoppades att jag aldrig skulle behöva.. Klockan var 5.40 på morgonen och jag var en av få som var nykter och inte påväg från en festlig lördagskväll. När jag kommer ner till tunnelbanan ser jag hur en person kastar sig ner på spåret. 1 minut innan tåget ska komma in på perrongen!!! Alla börjar skrika och flera killar hoppar ner för att dra upp personen som vi antog ramlat ner (han verkade väldigt berusad) De lyckas få upp honom men då puttar han bort dem och kastar sig ner igen med huvudet före....Som tur var lyckades killarna tillsammans med några vakter få upp honom från spåret igen, någon sekund innan tåget rullade in på spåret. Det var så jävla läskigt!!! Jag vill ALDRIG mer vara med om något sådant. Det var liksom inte bara en person som riskerade att bli skadad utan flera osjälviska personer som kastade sig ner för att rädda hans liv... Så jävla sjukt att man kan må så dåligt att man inte bryr sig längre, att man bara vill dö och att man är beredd att riskera andras liv för att lyckas!!

Tyvärr är det här vanligt i stockholm och jag har säkert suttit på flera stannade tåg just på grund av att någon valt att avsluta sitt liv på detta sätt. Men jag har aldrig sett någon göra det och jag önskar att jag kunde få ur bilden av det ur mitt huvud. Jag blev rädd och ville bara ta mig därifrån, det är något jag varit rädd för att behöva vara med om sen jag flyttade hit och nu när jag varit det så är jag så otroligt lättad över att det ändå gick bra, att ingen blev skadad.

Hur ska jag göra för att släppa den här obehagskänslan?

puss A.

Mini semester

Publicerad 2011-05-22 16:45:58 i Det Jag Mig Ingen,

Jag har spenderat underbara dagar med Kicki, Kim, Vilja och Vide. Vide fyllde 1 år i tisdags så det första vi gjorde vara att dela ut presenter.

Två fina bodies från polarn och pyret, ett par snickarbyxor och ett par coola guldsneakers fanns i Vides paket!

Kunde inte hålla mig och köpte en sommarklänning till Vilja också..

Viljas omdöme: Den är cool, snabb och härlig!

Vi har busat, myst och lekt i mulleskogen (också kallad springimulleskogen av Vilja)


Melker och Anna kom förbi mulleskogen också

Underbara fina ni!! Jag längtar tills ni kommer hit och hälsar på i juni!

Min underbara gudson är bara nöjd när han får äta själv, men då är han stolt som tuppen!


Alla bilder är tagna med min nya kamera Nikon D5000, I'm in LÖV!
Fredagkväll dedikerades till min och Kickis första utekväll på 3 år!! :) Men dit fick inte fina kameran följa med, vi hade så jävla roligt!! Får bli en ny tradition.

Jag älskar er så otroligt mycket! Tack för några underbara dagar och att jag fick ladda mina batterier hos er!

Puss A.

Vide

Publicerad 2011-05-16 15:59:10 i Allmänt,

För ett år sedan föddes det en liten pojke som fick namnet Vide John Gustafsson. Den pojken är du och nu har du levt ett helt år här med oss. När jag träffade dig för första gången var du en månad gammal och dina föräldrar gav mig den finaste gåva jag någonsin fått, jag fick bli din gudmor. Varje gång jag träffar dig, så ger du mig så mycket värme, skratt och kärlek. Du är så nyfiken, musikalisk, kreativ, bestämd och kärleksfull. Allt som behövs för att växa upp till en helt underbar person! Idag berättade din mamma att du klättrat upp för hela långa trappen alldeles själv, för ett tag sen började du äta själv och snart börjar du gå. Du är en solstråle som lyser upp mitt liv.

Jag lovar att alltid finnas här om du behöver mig.

Vi ses inte så ofta som jag skulle vilja, för jag bor i en stad långt bort, men jag tänker på dig varje dag och älskar dig så otroligt mycket.

Grattis på födelsedagen finaste Vide, hoppas du får en fantastisk dag! Vi ses på torsdag.

Din Gudmor

Kärlek

Publicerad 2011-05-09 18:22:10 i Allmänt,

Idag släppte jag allt för att ta hand om min älskade syster som har fått någon jobbig yrsel åkomma. Vi har sett på "eat pray love" och nu sover hon och jag lagar mat. Det är tur att vi bor nära varandra så att vi kan ta hand om varann när det behövs!

Idag sålde vi lägenheten, nu är det bara några veckor kvar. Alldeles snart börjar vårt nya äventyr och vi kommer börja skapa vårt nya hem tillsammans! Det är så underbart så jag vill bara skrika! Vi var på Ikea igår och kollade på kök, det kommer bli så sjukt bra.

Du och jag är ett äventyr! Ett underbart, galet och roligt äventyr. 

Puss A. 

Jag vann!!

Publicerad 2011-05-06 12:49:56 i Allmänt,

Just nu är en outfit stylad av Cecilia Blankens påväg hem till mig, alldeles gratis! :) Wohooo!



Ska bli spännande att se hur jumpsuiten sitter på mig, har inte vågat köpa en sådan själv än.. Skorna och jackan är sjukt snygga också!! :)

Puss A

Bortskämd? Jag? Jajemän!!

Publicerad 2011-05-04 10:45:29 i Allmänt,

Igår firade jag och Erik vår 5 års dag i efterhand! Underbara älsklingen kommer hem med TVÅ påsar från servera, fyllda med en stekpanna och två kastruller från Jamie Olivers Proffesional series Tefal, för induktionshäll!!! GALNING!
Jag är så sjukt glad, så ja, nu får han sin induktionshäll som han har tjatat om så mycket ;)




Nu ska jag träna med Mariamajan!
Hörs sen!

Puss A

Katarina

Publicerad 2011-05-03 18:13:51 i Allmänt,

Min fina vän Katarina har gjort en superfin bloggdesign åt mig, eller hur? Då ska hon såklart få ett inlägg dedikerat till sig om vår fantastiska vänskap!

Jag träffade Katta första dagen på min utbildning på universitetet, då var jag livrädd, ensam, med extremt lågt självförtroende. Vi var på introduktion och hamnade bredvid varandra. Jag trodde att en introduktion på universitetet skulle vara proffesionell, seriös och vuxen. Istället var det fjantigt, hej vi går på folkhögskola, nu ska vi sjunga allsång, heybaberiba... och hela tiden satt jag och sneglade på den snygga, coola tjejen som satt bredvid mig och önskade att jag kunde viska med henne om hur fånigt allt var. Jag önskade att jag hade någon att dela mina skämt som poppade upp i mitt huvud så fort "dentokigamusikgubbeläraren" öppnade munnen. Och så ville jag våga säga: vill du bli min vän för jag har INGEN i hela stockholm och vilka sjukt snygga kläder du har! Jag önskar att jag vågade se ut som du, för vet du det vågade jag för några år sedan, men nu vågar jag inte längre.. Allt det ville jag säga, men istället satt jag tyst och sneglade i smyg.

Tillslut var introduktionen över och vi skulle få en rundvandring med "dentokigamusikgubbeläraren"! Vi hann inte mycket mer än utanför dörren på klassrummet innan vi började prata med varandra, är 99,9% säker på att det var Katta som tog initiativet, och från första ordet flöt det bara på! Vi skämtade, drygade oss, pratade med konstiga röster och garvade tillsammans. De andra på rundturen började fråga ifall vi känt varandra sen innan och vi bara skrattade och sa: Nej vi träffades precis! Vi har kanske pratat i 5 minuter! Det enda jag kunde tänka den stunden var att jag var så himla glad! ÄNTLIGEN EN VÄN I STOCKHOLM!!!!! (Jag hade redan bott här i 2 år...)


Den här bjuder vi på, eller vad tycker du Katta?? :P
Du har gett mig modet att hitta Andrea igen, du får mig alltid att skratta, att våga och vara precis så färgglad som jag är. (Fast du inte alltid förstår dig på alla mönster och färger på mina kläder ;)...)


Sen den där första dagen för snart 3 år sedan har vi haft så många fantastiska stunder tillsammans, vi har skrattat, peppat, tröstat och stöttat varandra!

Mina tre älsklingar Erik, Katta och Jonas i Sälen påsken 2010


Vi hade så otroligt kul tillsammans! Förhoppningsvis blir det av igen nästa påsk??

När jag tittar igenom korten på oss så inser jag att det inte finns så mnga kort där vi är normala, men väldigt många kort där man ser hur kul vi har tillsammans!


Jag älskar dig fina tuss! Du är en riktig solstråle som lyser upp mitt liv! Tack för att du är min vän, för att du gjort en så fin bloggdesign åt mig, för att du alltid finns där, för att du får mig att skratta, för att du är du, en så otroligt vacker, kreativ, påhittig, glad och en massa mer fina ord!! Jag önskar att du visste hur fantastisk du är och jag hoppas att du fortsätter utveckla ditt fotande ännu mer så att du en dag kan leva på det, för du är så satans grym redan!!! TACK.

Puss Tussen, älskling, Andrea...

Nytt

Publicerad 2011-05-02 09:22:30 i Allmänt,

Snart kommer ni mötas av lite nytt utseende här i bloggen, finaste Katarina har gjort en fin bloggdesign åt mig! Den är så fin och känns lite mer som jag just nu. Hon har varit helt fantastisk och orkat med mina konstiga förklaringar, "lite mer ljust fast inte ljus" "mjukare, fast mer färg".... haha

Men det är inte bara bloggen som får ny look, idag ska jag klippa mig! hihi var kanske inte så länge sen men jag trivs inte alls just nu, så nu jäklar blir det ny frippa!! Antagligen kort, kanske lite Michelle Williams... Vi får se vad de vill hitta på.

Hoppas ni får en härlig måndag!

Puss A

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela