andreakarolina

Repa och promenera

Publicerad 2012-01-25 12:03:22 i Allmänt,


 

Nu ska jag iväg hem till min syster och repa på sången jag ska sjunga på fredag. Sedan ska vi promenera och mysa också, har en riktigt skön dag idag! Skrutt pucken varvar mys med djävulskap, så han är som vanligt han också ;)

Puss A.

Att börja reda ut stressbollen

Publicerad 2012-01-24 11:09:18 i Allmänt,

Att ha börjat reda ut trådarna och faktiskt gjort det jag kunnat och hunnit med idag för att lösa detta lilla problem jag befinner mig i. Hoppas på snabba lärare som inser vikten av att faktiskt registrera sina elevers betyg i tid och inte några månader efter! Visst delvis är det mitt fel som fortfarande har skräp som hänger efter mig men nu har jag faktiskt klarat alla kurser förra terminen och vill gärna att det då inte ska behöva bli strul pga administrativt drabbel!!! Håll tummarna för att det löser sig nu så ska jag äta lite lunch och ta mig till skolan för lite nordiska språk. By the way, insåg igår att jag ÄLSKAR danska och funderar på om inte en liten kvällskurs vore på sin plats? Måste bara tänka efter noga ifall jag verkligen hinner det eller om det bara blir ett till onödigt stressmoment. hm...

Puss A.

River och sliter.

Publicerad 2012-01-23 17:55:55 i Det Jag Mig Ingen,

Att försöka ta kontroll över situationen. Att inte kunna slappna av. Att försöka hålla allt i huvudet. Att försöka ta sig samman. Att inte veta hur jag ska räcka till. Inte veta hur jag ska få rätsida igen. Längta efter en paus, ett stopp, tid att komma ikapp. Riva och slita på samma fläck, samma hög som växer. Att inte veta hur, bara att jag måste.

Stress, så bedövande och iskall. Önskar så att jag slapp dig!

Sleeping beauty

Publicerad 2012-01-19 19:03:34 i Det Jag Mig Ingen,

Sitter och kämpar med min hemtenta (som inte vill bli klar) medan E och Puck ligger och snarkar ikapp på soffan. Jag är så otroligt lycklig som får ha familj med dem, de är bland det bästa som har hänt mig.

Hittade en gammal väns blogg, vi var väldigt goda vänner under högstadiet och gymnasiet, sedan flyttade jag från staden och vi gled ifrån varandra. Var nog snart 6 år sedan jag ens träffade henne. Det är så otroligt tråkigt när det blir så, finns egentligen ingen anledning utan det bara blev. Men det är så fint att titta i hennes blogg, se att hon mår bra, att hon har sin egen lilla familj där borta. Tänk så länge sen det var, nu är vi båda vuxna. Vi springer inte längre på Skyltens konserter eller hänger i domkyrkoparken. Eller sitter på hennes balkong och dricker Yogi chokladthé och pratar. Alla dessa problem och känslor som stormade i oss då, är förhoppningsvis mindre och inte lika tappa-andan-starka. Jag är inte längre Emo-Flickan utan Mys-Tanten som helst av allt vill ha mysiga middagar, hembakat och pysseljunta som fritidsysselsättning. Tänk ändå hur annorlunda allt blir och ändå finns Yogi thé i mitt skafferi som en liten påminnelse och minne av hur allt var.
När jag flyttade klippte jag banden, orkade inte finnas kvar i allt det där som staden varit, ville inte minnas allt som hänt. Kanske är det först nu som man inser hur viktig den tiden var.
Kimen som föddes samma dag som jag på samma sjukhus. Så nära och så långt ifrån, jag är sjukt glad att jag fått känna dig!

Puss A.

Tentamen pågår...

Publicerad 2012-01-18 10:31:31 i Lärarutbildningen,

Hårinpackning i håret och ansiktsmask på, nu jäklar är det dags att kötta hemtenta!
Sen när jag är klar med den, ska jag försöka få in lite bilder från nyårsfirandet. Bättre sent än aldrig eller vad säger ni?

puss A.

Matlusten?

Publicerad 2012-01-10 13:35:07 i Allmänt,

Har fortfarande ont i magen och noll matlust trots att illamåendet har lagt sig... Stackars Erik har dock åkt på samma magsjuka så det var inte matförgiftning som jag hoppades! Hoppas vi inte smittat någon annan, men risken finns ju tyvärr!! Det är en riktig skitsjukdom!! Ska försöka koka lite torsk och ris senare och se om jag kan tvinga i mig lite, mår ju inte direkt bättre av att inte äta någonting alls. Har mest blivit vatten idag och ett glas blåbärssoppa.. Som tur är ligger Puck och sover nu, matte och husse är ju så TRÅKIGA och orkar inte riktigt leka så mycket som han vill. Dagen spenderas i varsitt rum, Erik i sovrummet och jag i vardagsrummet. Försöker hålla fokus på hemtentan men koncentartionen har sett bättre dagar. Nu håller vi tummarna för att Erik snart är bättre och att vi båda två kan börja få i oss lite mat.

puss A.

Öurk

Publicerad 2012-01-09 15:14:00 i Tokiga och Underbara Familjen,

Efter en natt och dag med Matförgiftning/magsjuka är jag inte en katig Andrea. Ligger i sängen och samlar mod inför att äta riktig mat efter snart 2 dygn med bara vätska.

Det blev en konstig helg, fin och mysig trots sjukdomen. Lugn. Fina Thelin familjen som fixade allt från filmer till nyponsoppa och uppmuntrande ord. Det var skönt att få komma upp, framförallt för Erik, då vi på väg upp fick veta att fina morfar Mauritz somnat in. Skönt att få vara med sin familj då och prata minnen och se på barndomsfilmer. Bästa Erik är nu på jobbet, vi kom hem 04.30 imorse, eftersom en viss tok inte ville lämna mig ensam utan väntade länge med att åka hem så att jag skulle vara i hyffsat skick att följa med. Jag älskar dig så otroligt mycket, även om jag tycker att du borde ha åkt tidigare och sluppit så få timmar sömn, så är jag otroligt tacksam över att jag är hemma i min egen säng.

En tokig helg med mycket kärlek, många känslor och tuffa stunder.

Jag är så himla glad över min norrlandsfamilj, ni är otroligt fina! Tack för allt!

Fyra generationer, Julen 2010Puss A.

Hoppa över

Publicerad 2012-01-05 23:56:03 i Det Jag Mig Ingen,

Snart är den här dagen äntligen slut, den här dagen som jag helst av allt skulle vilja hoppa över, glömma bort, kasta undan. Dagen som sätter krokben för mig varje år. 14 år nu. 14 år utan mamma. 14 år med iskall klump i bröstet som växer och krymper om vartannat, som smärtar och stryper. Så mycket som har hänt, så mycket som har förändrats och ändå känns smärtan likadan. Lika påträngande, klibbig, illamående och vass. Jag var 11 år då och min värld hade precis rasat samman. Jag är 25 år nu, vuxen med bostadsrätt, sambo och katt. Tryggare, lugnare men inte längre hel. Jag har överlevt, blivit starkare, jag är lycklig. Men jag saknar dig, mer och mer för varje dag som går. För varje mål jag når, varje människa jag önskar att du mött...

Älskade vackra mamma, tack för snöfallet idag, precis som för 14 år sedan.
Jag älskar dig.

Babyshower

Publicerad 2012-01-04 22:52:50 i Allmänt,
Denna vackra tjej och Liten i magen fick en överrasknings babyshower ikväll! Tänk snart får vi träffa Liten och se vad det är för en filur som gömt sig därinne alla dessa månader! Det blev en mysig och lugn kväll med pizza, fotografering och fika! Älskar dig vännen!

Puss A.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela