andreakarolina

Lugnet innan stormen

Publicerad 2012-09-30 17:34:53 i Det Jag Mig Ingen,

Idag är en dag av tunga suckar och mycket tankar. Jag förflyttar mig mellan rummen och suckar, vrider och vänder och suckar igen. Suckar av att bara ha sovit i 4 timmar. Suckar av obeslutsamhet. Suckar av kärlek till honom som snurrar mitt hår och försöker finnas där utan att tränga sig på. En dag där tårarna bränner bakom ögonlocken både av sorg och av glädje. Glädje över min fantastiska lilla familj, över det stundande bröllopet och att jag stått upp för mig själv och min kompetens. Framtiden känns så spännande och skrämmande på samma gång och jag kan inte göra så mycket annat än att sucka. Sucka, tänka och älska. Precis vad jag behöver idag.
 
Puss A
 

Aj som fan.

Publicerad 2012-09-28 06:45:32 i Det Jag Mig Ingen,

Vaknade kl 4.00 imorse med mensvärken från helvetet och kunde inte somna om förrän 5.30 för att sedan gå upp kl 6.00 och åka till jobbet... Utvilad? Svar Nej. Går jag lite lätt framåtlutad på grund av smärta? (trots värktabletter) Svar Ja.

Peppar mig själv med att tänka på det underbara tyget som vi köpte igår och att jag ska få höra syster Joa sjunga ikväll på operahögskolan! Hurra!

Ajsomfan/ A.

Dot dot dot

Publicerad 2012-09-27 19:46:05 i Tokiga och Underbara Familjen,

Idag har vi hittat ett av tygerna till klänningen och massor av inspiration. Vi kom inte längre än till tygaffärerna tygverket, där vi frossade i mönster och blev kära i ett underbart tyg. Precis det jag sett framför mig men inte hittat! Nu känner jag mig mycket lugnare inför allt som har med brudklänningen att göra, för nu har vi något att utgå ifrån.

Puss A

Prickigt, tyll eller spets

Publicerad 2012-09-27 07:34:44 i Tokiga och Underbara Familjen,

Idag går i bröllopsplaneringens tecken, eller först ska jag jobba lite med men sen är det dags för bröllopsklänningsletande med Anja. Vi ska även gå runt i tygaffärer och jag tänker fråga ifall man kan beställa in prickig tyll! Nu är det ju snart bara 9 månader kvar tills det är dags för bröllopet så vi borde komma igång med att sy klänningen :)

Återkommer med detaljer från dagen!
Puss A

Körslaget

Publicerad 2012-09-23 01:15:29 i Tokiga och Underbara Familjen,

Idag har jag varit med min storasyster på inspelningen av Körslaget. Vi hejade såklart på Team Hoffsten och till vår stora lycka så gick de vidare! Hurra hurra!! Det var skoj att få vara med på en live-inspelning och extra kul att just vårt lag var så grymma!

Tack Joa för en rolig kväll!

Puss och Godnatt A.

Fredagstankar

Publicerad 2012-09-07 21:44:28 i

Jag har ont i HELA kroppen, alltså precis överallt. Att jobba 8 timmar med bihåleinflammation är ingen hit. Men, det var kul att vara tillbaka efter 2 dagar i sängen.

Så vad gör man när kroppen skriker och knarrar? Man kryper ihop i soffan, under en filt (som Puck självklart också ska ligga under) och lyssnar till sin fästmans fnissande åt top gear och Qi.

Skönt att den här veckan är över, skönt med två lediga dagar framför mig och skönt att jag trots allt längtar till måndag och jobbet!

Puss A.

Plötsligt händer det...

Publicerad 2012-09-04 15:15:47 i Lappen och Flickan,

Det har hänt så mycket sen jag skrev sist. Jag har tagit studieuppehåll, en termin till att börja med. Jag ska ta den här tiden att komma ikapp med skolan och livet i stort. Och så har jag fått jobb!! En halvtidstjänst på en förskola, har jobbat där i 5 dagar nu och jag älskar det! Även fast jag har fått en dunderförkylning och kraxar som en kråka. Det känns verkligen som helt rätt beslut för mig. Nu kan jag andas igen, det är precis så det känns. Som att jag hållit andan och bara dundrat på under alldeles för lång tid, kämpat för att hålla mig på ytan och nu får jag äntligen andas igen.
 
Nu kan jag fokusera på mig och vår lilla familj. E har jobbat så otroligt mycket sista tiden, något som inte riktigt gjorde min lilla livskris enklare. Jag är så glad att vi kan kommunicera med varandra och ge varann tid. Det är inte alltid enkelt, framförallt när allt i livet omkring oss snurrar alldeles för fort. Då är jag så glad att jag kan lägga mitt huvud på ditt bröst och se på serier tills jag somnar.
 
Foto: Katarina Hansson
 
Med dig vid min sida kan jag genomleva ALLT.
 
Puss A.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela