andreakarolina

Midsommarafton 2013

Publicerad 2013-06-22 12:03:25 i Allmänt, Lappen och Flickan,

 
Midsommar spenderade jag och fästmannen på tumanhand här hemma. Vi planterade blommor, tvättade kläder, bytte lakan i sängen och spenderade många timmar, pratandes på vår underbara uteplats. Förra veckan var Eriks föräldrar här och hjälpte Erik bygga om uteplatsen medan jag låg i soffan och var sjuk. För ja, jag är fortfarande sjuk. Men nog om det.Tyvärr tog jag inga bilder på svärföräldrarna när de kämpade på men vi är så otroligt tacksamma och nöjda med resultatet! Tack!! Jag har spenderat varje dag den här veckan där ute och blommorna blev verkligen pricken över i:et. Äntligen har jag det uterum jag drömt om så länge.
 
Vi började dagen med frukost/brunch utomhus i solen och jag kunde inte önska mig en bättre midsommarafton än den vi hade igår.
 
Snart börjar vår sista vecka här i Stockholm som ogifta, den 1:a juli åker vi ner till Linköping och spenderar de sista veckorna innan bröllopet där. Nu är det inte långt kvar och som jag längtar!
 
 
Puss A.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela