andreakarolina

Så.

Publicerad 2013-05-30 16:16:59 i Allmänt,

 
Jag är helt slut. Jätteförkyld, kämpandes efter luft. Jävla astma. Jävla förkylning. Jävla huvudvärk och halsont. Nu har jag snart varit sjuk i en vecka. Jag har inte kunnat sova, äta, jobba, umgås...  Jag är så otroligt trött på det här nu. Och jag har inte tid med det här nu. Satans skit.

Så.
 

Det här trodde jag aldrig.

Publicerad 2013-05-27 16:38:17 i Bröllopsplanering, Förlovning, Tokiga och Underbara Familjen,

 
Men här sitter jag och tittar på hur jag bäst kommer i min bröllopsklänning!!! Hahahahahahaha Det är fantastiskt hur ens intressen utvecklar sig utifrån vad som händer i livet.
 
Igår överraskade min lillasyster Ippan mig med en helt fantastisk bröllopspresent. Jag har alltid ändrat mitt hår, fixat och donat, klippt och färgat. ständigt förändrat mig och använt håret som en accesoar. Därför har jag känt mig ledsen över att "alla" frisörer jag frågat haft semesterstängt just den vecka som jag ska gifta mig och behöver få en bruduppsättning. Inte ledsen så att jag visat det eller gjort en stor grej av det. Utan jag har (försökt) peppa om och ställa in mig på att mina underbara systrar skulle fixa mitt hår och garanterat göra ett bra jobb! Men någonstans bakom min perfekta fasad (trodde jag) så har Ippan såklart sett rakt igenom mig och nu hittat en frisör, som inte bara är tillgänglig den 13:e juli men som också var sjukt trevlig och jag är så JÄKLA GLAD. Och inte nog med det, för det hade varit mer än nog, så bjuder hon mig på bruduppsättningen. Fantastiska älskade lillasyster. Så galet att du känner mig så bra, att du älskar mig så mycket, att jag får ha dig i mitt liv.
 
puss A.
 
 

Lyckan i vardagen

Publicerad 2013-05-19 22:34:31 i Allmänt, Bröllopsplanering, Lappen och Flickan, Renovering, Tokiga och Underbara Familjen,

 
Helgen har varit väldigt lugn och ändå produktiv. I lördags var det städdag i vår föreningen och jag var ute och oljade sandlådor, staket och bänkar i några timmar. Sen tittade vi på hockey så fort som Erik kommit hem. Efter det blev det Eurovision och mys med Puckskrutt. Jag fick ett tråkigt besked från Freja, vilket resulterade i tårar och übersaknad efter min fina vän, jäkla tur att vi ses på torsdag!! Hon kommer inte kunna vara med på min möhippa (ja, den jag inte vet när den är!) så hon var otroligt hemlighetsfull och det enda jag fick veta var att hon inte kan. FAN också. Men vi ska ha en egen mini möhippa bara hon och jag istället så det fär väl gå ;) Jag räknar vår Paris resa som en möhippa i sig också. På tal om möhippan, jag är så galet nervös och håller på att bli tokig av att alla vet något jag inte vet. Väldigt bra träning i att släppa kontrollen, för ett kontrollfreak som jag. Puh.
 
Idag har vi rivit ett av våra förråd på uteplatsen och fick som tur var lov att slänga skräpet i containern från städdagen. Erik har påbörjat rivningen av trallen också, jag LÄNGTAR tills vi är klara och vår uteplats inte längre ser ut som ett skrotupplag. Jag har precis skrivit klart alla placeringskort på datorn så nu skär erik till dem samtidigt som vi tittar på VM finalen. Livet alltså, jag älskar vardagen i det.
 
Veckan kommer att bli galen. Jag kommer jobba över massor och på torsdag ska vi visa upp en musikal som barnen har gjort. Så fort den är slut ska jag härja ner till Linköping och krama Freja, sy bröllopsklänning med Anja, mysa med Pappa, Farmor, Anja och Filippa och inflyttningsfest hos Freja med Erik.
 
Vad gör vi? Nu kör vi!
Puss A.

Idag fyller han år.

Publicerad 2013-05-17 16:53:03 i Syster Kicki, Tokiga och Underbara Familjen,

Han som tillsammans med sin syster har förändrat mitt liv. Han som ger mig så mycket kärlek att jag inte vet var jag ska ta vägen. För 3 år sedan så fick jag den vackraste presenten av hans föräldrar, jag fick bli gudmor åt min älskade Vide. Mitt lilla troll, tok, älskling och helt enkelt världsbästa Vide.
Herr Hoho under tröjan, såklart.
Jag fyller ett...
2...
Och 3!!!
Herregud! När blev jag så stor?!
Jag är så otroligt tacksam som får följa med på resan som är ditt liv. Du har vuxit upp till en rolig, fantasifull, snäll och finurlig person. Som gör mig knäsvag, kärleksfladdrig, överlycklig och stolt. För jag är så jäkla stolt över att vara din gudmor.  Det finns ingenting jag inte skulle göra för dig och din syster. Ni är det vackraste i mitt liv och vad som än händer så kommer ni alltid vara mina älskade trollungar. Jag älskar dig mer än det finns stjärnor. Puss från gudmor

2 månader

Publicerad 2013-05-16 22:31:24 i Bröllopsplanering, Förlovning,

Det är nu två månader kvar till vårt bröllop och allt snurrar på väldigt snabbt. Lokalen har ju varit klar länge nu, och för några veckor sedan träffade vi prästen och det kändes verkligen jättebra! Vi fick mycket att säga till om och jag tror att vår vigsel kommer att spegla oss som par. Som ni har läst tidigare så har det väl inte varit den lättaste perioden för oss men den sista tiden har känts mycket lättare.
 
Mina brudtärnor som också är mina älskade systrar Johanna, Filippa och Maria har äntligen hittat sina klänningar. Jag ville väldigt gärna att de skulle ha likadana klänningar, men det visade sig vara svårare än vad någon av oss hade trott. Så när vi äntligen hittade en som fungerade för alla, ja då föll det några lyckotårar från mig.
Valet föll på denna fantastiskt gröna klänningen från Lindex som jag är alldeles förälskad i.
De kommer matcha mina bröllopsskor och vara så fantastiskt snygga som bara mina systrar kan vara!
Mina underbara och coola bröllopsskor är från Brandos
Puss A.

Besök av de bästa av bästa

Publicerad 2013-05-15 19:57:16 i Allmänt, Syster Kicki, Tokiga och Underbara Familjen,

 
Har jag sagt att jag har världens bästa gudson? I helgen hade jag besök av honom och hans mamma. Vi spenderade ett gäng fantastiska dagar tillsammans där höjdpunkterna var att åka rulltrappa, tunnelbana och leka med Puck. Vi hann även med besök på Ikea, lekplatser och Aquaria så det blir nog fler inlägg än det här. Jag instagrammade även för fullt under deras besök.
Första gången på rullbandet var både spännande och läskigt, så även första resan på tunnelbanan. Väl framme i Kista gjorde vi pannkakor innan han däckade ytterst motvilligt i soffan. Sen åkte vi till Ikea där Favoriten Erik köpte Herr Hoho och Mamma Kicki köpte Pipen, två vänner som flitigt fick följa med på alla Stockholms äventyr!
Tillslut blev vi mer vana vid att åka tunnelbana, ibland var vi till och med förvillande lika en söder hipster och slängde oss med uttryck som "den här var fräsch" och gudmor ville såklart skämma bort sin lilla skrutt och köpte en svindyr smurfballong som det sedan skulle sovas med.
På kvällarna var det vuxenmys som gällde, Erik och Kicki hade nostalgi trippar över fotoalbumen och det kändes lite som första gången jag träffade Erik, tack vare min fina vän och jag spenderade mycket tid med kärleksfladder i bröstet och lyckotårar i ögonen.
 
Puss A.
 

Bröllopsfunk?

Publicerad 2013-05-01 19:55:48 i Förlovning,

Idag har jag träffat min fantastiska syster och spenderat några timmar i solen med henne. Vi pratade om att mitt förhållande är inne i en konstig period just nu och vi kom fram till att vi nog har hamnat i en bröllopsfunk. Det är drygt 2 månader kvar till vår stora dag nu och mycket tid går åt till planeringen och till att få ihop vårt övriga "verkliga" liv. Vi hinner inte och orkar inte anstränga oss på samma sätt som vanligt.
 
Jag kan bara resonera utifrån mig själv och jag tror att jag just nu utvärderar hela vårt förhållande. Att jag vrider och vänder på alla våra sidor, smakar på dem och testar mig själv gentemot det som känns lite svårt för att verkligen veta att det är HONOM jag ska leva resten av mitt liv med. Nu får ni missförstå mig rätt, jag vet att det är honom jag vill vara med, jag har aldrig varit så säker på någonting i hela mitt liv. Det är kanske just därför som jag gör såhär nu, just för att jag är så säker, så vill jag också vara säker på att jag har gått igenom allt med mig själv. Det låter så flummigt när jag läser det här och det är också en väldigt konstig känsla just nu.
 
För mig så är det här med bröllop väldigt stort och ingenting jag gör lättvindigt. Familj, är för mig det största och viktigaste man kan ha i sitt liv och vi väljer att bli familj med varandra. Vi har inte fötts in i den här familjen utan det är VI som skapar den. Det är bland det häftigaste jag har varit med om, men också så otroligt svårt. Jag känner mig som ett litet barn som testar gränserna, pressar på och ser hur mycket utrymme Jaget kommer få i vår familj. Hur mycket egocentrism vi har och hur bra vi egentligen är på att samarbeta. För det är ju det vi lovar varandra om 2 månader, att vi ska samarbeta resten av våra liv. Vi har redan delat våra liv i 7 år och på många sätt kommer ingenting att förändras och ändå kommer allt att förändras. Nu kommer vi ha ett gemensamt namn, vi kommer vara ytterst ansvariga över varandra och ta hand om varandra resten av våra liv. Den skyldigheten har inte funnits tidigare, även om den såklart finns där ändå, pga omtanke för varandra. Men ni förstår kanske vad jag menar, vi ger varandra ett löfte, både inför varandra och inför våra vänner och familjer. Om jag inte tror på det till 100% så skulle jag aldrig kunna gifta mig. Just därför utvärderar jag just nu oss. Det är jobbigt och obekvämt och leder till många och långa diskussioner här hemma. Diskussioner vi har undvikit att ta i och sådana som vi har haft flera gånger förut. Allt för att jag vill att vi ska vara klara med det sen, att vi ska vara en enad front och beredda på vad livet kan kasta mot oss.
 
Nä livet är inte alltid rosenskimrande och enkelt, men det är nog det som är charmen på något vis. Jag längtar efter att få bli hans fru och känner skräckblandat förtjusning över hur snabbt dagarna rusar just dit.
 
 
Puss A.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela