andreakarolina

Vilken dag!!

Publicerad 2009-11-09 18:28:58 i Allmänt,

Sjuk igen... Och så har jag lagat ett stort hål i en tand och fått ofrivillig "botox" bedövning i halva ansiktet. Till och med ena näsborren var helt borta.. Snacka pinsamt när det börjar rinna snor och man inte märker det!! Vill bara soooova nu!

Ska snart möta upp älsklingen och handla kvällsmat.

puss A.

Kommentarer

Postat av: Johanna ♥ Minna

Publicerad 2009-11-10 10:28:57

Tackar!

Japps gör designen själv, och hade förut blogg,.se.



Jag gör designer dock tar jag betalt, vet andra som också gör det, men kan kika om jag ser någon som gör gratis om du vill?



Just nu har väldigt få lösen till de skyddade men fråga igen om 1½månad så kan du få det.



krama

Postat av: Johanna ♥ Minna

Publicerad 2009-11-10 12:53:14

Hej det varierar beroende på hur avancerad bloggdesign du ska ha, men mellan 200-600, vanligast är 200-400 och då brukar de vilja ha en design som är lagom avancerad.

Vill du ha mer direkt prisinfo får du gärna maila mej hur du tänkt dej och önskar sidan.



För att låsa inlägg på blogg.se måste du skapa en till blogg som du lösenordskyddar och sen länkar du de inlägget som du vill ha låst i din riktiga blogg.

Hänger du med?



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela