andreakarolina

Nya kappan

Publicerad 2011-02-27 21:28:07 i Allmänt,

Jag har köpt en ny (DYR) kappa :) Den är helt underbar och från ett av mina favoritmärken. Har kikat på deras kappor i snart 3 år nu men de har varit alldeles för dyra, runt 3000-4000 kr. Nu har de öppnat en affär här i Kista och hade erbjudande på kapporna! :)




ÄLSKAR den!

Puss A.

Längdskidor

Publicerad 2011-02-17 19:17:29 i Det Jag Mig Ingen,

Idag har jag premiär åkt mina underbara längdskidor som jag fick av Pappa och Anja i julklapp! Hade inte riktigt lyckats med vallningen men det var ändå sjukt skönt, bra armträning också tror jag, börjar känna av träningsvärken :)
Solen lyste och allting var så vackert, jag ÄLSKAR det här vädret. Jag tycker verkligen om alla årstider, de är lagom långa och ger mig precis vad jag behöver. Just nu behöver jag kyla, snö och frisk frisk luft, om någon månad kommer tövädret och den underbara våren med solsken, hösnuva och blommor. Det kommer vara precis lika underbart som jag tycker vintern är nu. Ja, jag vet. Lite knäpp är jag allt! Men det är så det ska vara! Längtar till påsken nu som ska spenderas på skoter uppe i Tärnaby, så fast våren kommer vara framme här i stockholm snor jag åt mig lite mer vinter där! Sedan blir det förhoppningsvis "försommar" i Paris veckan efter över valborg.

Nu har jag gett mig själv en rejäl spark i baken och satt igång med plugget på allvar, på onsdag är det dags för tenta nr 2. Läskigt men det ska jag nog klara av!

Imorgon bär det av till Gula Skolan, ska nog ta med skidorna så att jag kan ta en sväng eller två, runt kullen :)

Bild från underbara Gula Skolan

Puss A.

Alla hjärtans kvällen

Publicerad 2011-02-15 11:10:19 i Lappen och Flickan,



Min fina älskling ramlade in genom dörren med: Förlåt, förlåt..
Haha det hade tagit honom en timme att ta sig från jobbet, brukar ta 30 min. Tydligen hade han sprungit runt i centrum och letat efter en present. Fina knäppis, vi har ju aldrig köpt present på alla hjärtans dag. Han hade iaf inte hittat något, eller inte det han letade efter iaf. Sötnöt.


Hittade på en drink igår, bacardi, blodapelsin juice och club soda. Till förrätt åt vi bruchetta på panini.

Varmrätt blev pepparbiff med rotsaker i ugn och béa, vi drack Cameleon Malbec till det. Mums!



Efterrätt orkade vi inte sen, men tanken var att vi skulle äta vaniljglass med kaluha och kaffe.
Kvällen var underbar, med en playlist med våra låtar, som vi satte ihop tillsammans. <3
Jag älskar dig Erik och våra låtar som ibland låter väldigt omaka bredvid varandra :)


Nu ska jag träna ett medelpass på friskis!
Woop.

Puss A.

Alla hjärtans dag

Publicerad 2011-02-14 16:03:18 i Allmänt,

14 februari, så var dagen här igen. Vi har inte världens bästa erfarenhet av den här dagen, E och jag. Den enda som varit bra var när vi flög från Skottland förra året. Imorse var ingen bra morgon, missförstånd pga hans tystnad för att jag inte ska bli ledsen. Det är så dumt när det blir så. Ikväll ska bli bättre, trerätters middag och bara umgås. Hoppas magkatarren kan hålla sig borta just ikväll!

Hoppas ni får en fantastisk dag!


Dagen innan alla hjärtans förra året. Vi hälsade på hos Ippan i Skottland.
Nästa resa blir till Paris, förhoppningsvis redan vid Valborg. Då blir det att fira 5 år tillsammans lite i efterskott.

Puss A.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela