andreakarolina

Come what may...

Publicerad 2010-08-31 17:46:19 i Allmänt,

Jag är så TRÖTT på detta nu!! Vaknade med världens halsont, för det räcker ju inte med att ha varit däckad en vecka med magkatarr, jag måste ju bli sjuk på det också!? Varför kan inte allt bara rulla på? Det känns som om en lastbil kört över mig och tippat tusen nålar rakt ner i min hals!! Haha herregud vad det är SYND OM MIG!!! Trött trött trött! Gnäll gnäll gnäll! Tänk om jag bara kunde stänga av några dagar, låsa in mig här och andas i lugn och ro. Men då skulle jag väl antagligen klaga över det också!? En satans gnällkärring är vad jag är.

Idag började skolan, det blir mycket att göra nu i början men det känns kul att ha kommit igång. Även om jag inte kan säga att jag har saknat klassen sådär överdrivet mycket. Var kul att träffa Noah och Mariamaja igen, det är skönt att vi kommer ses varje dag igen. Tills imorgon ska vi iaf ha läst Stormen av Shakespeare. Än så länge känns den mest skum  men det blir nog kul att göra en gestaltning av den. Hoppas bara att jag är frisk nog imorgon så att jag kan vara med i början av arbetet. Blir spännande att se hur de nya lärarna är, kommer inte ihåg vad de heter så det visar ju på hur vaken jag var idag. Tomten var där iaf, stör mig på honom nu, efter C-uppsatsen. Han ska alltid göra sig så jävla märkvärdig. Jag tänker iaf ha min mobil på tyst läge och inte avstängd varje gång han är där, det får blir min lilla hämnd i tystnad.

Nu ska jag läsa Stormen och fortsätta tycka synd om mig själv!
Vad ska ni göra ikväll?


Haha bjuder på ett vrak!

Puss A.

Sanningen i min garderob...

Publicerad 2010-08-30 18:54:54 i Det Jag Mig Ingen,

Skrev ju tidigare att jag skulle avslöja hur min garderob ser ut..
Före:


Mitten hyllan är sambons. Han är lite bättre på att hålla ordning än jag, eller så har han bara mindre kläder?

Hm ja, detta är inte något jag är stolt över.. Men nu har jag iaf sorterat och vikt, jobbigt nog är det inte mindre kläder än innan. Däremot lite bättre ordning på torpet!

Efter:

Ser inte så mycket bättre ut men jag lovar det är det!!

Ja ja, nog med att skämma ut sig för idag.

Puss A.

Var är mitt huvud??

Publicerad 2010-08-29 20:47:58 i Det Jag Mig Ingen,

Vad är det som händer med mig?? Inatt vaknade jag av att jag hällde ett glas vatten över mig, alltså rakt över huvudet och över hela mig!! Detta gjorde jag alltså i sömnen, tror att jag drömde att jag skulle dricka? Jag vaknade tidigt och tänkte att jag skulle kolla på lite Criminal Minds innan Erik vaknade, börjar kolla på ett avsnitt men när jag skulle kolla på nästa hoppade jag fram nästan 6 avsnitt, blev väldigt förvirrad när det hade hänt en massa sedan avsnittet innan.. När Erik öppnade diskmaskinen på morgonen hade jag lagt in en sådan där diskmedels-tablett och satt på maskinen, problemet var bara att jag inte hade tagit av plasten som satt på tabletten. Inte nog med det jag hade diskat maskinen en gång till med den tabletten inne i maskinen för att jag tyckte att disken fortfarande var smutsig! Har även letat efter min mag medicin hela veckan, erik hittade den i skafferiet ovanpå de färdiga såserna...

Undrar vad jag gjort mer som är tokigt..

Imorgon blir det vårdcentralen och koll av magen som gjort svin ont hela veckan.

Nu ska jag ta tag i garderoben igen.. Det enda jag orkar just nu.. Sitta i sängen och vika kläder medans favorit filmen The Holiday rullar på tvn.

Hoppas på att vara en piggare Andrea imorgon.


Puss A.

Magjävel.

Publicerad 2010-08-28 10:54:25 i Allmänt,

Jag är så sjukt trött på denna magkatarr som jag har haft i över 2 veckors tid. Jag orkar inte med den här ständiga smärtan och illamåendet. Jag vill inte längre. Vet att jag måste slappna av, men hur gör man det när man har smärta som påminner hela tiden?? GAAAH!!!

Nu har jag iaf beställt kappan från ellos :) Och ska hämta ut min nya maxi klänning från hm. Bra att man kan peppa sig med lite inköp ibland. Ska gå och hämta den på Ica nu och sen ta mig till systrarna i Storastaden för lunch. Hoppas magen uppför sig en liten stund iaf.

Hade med mig kameran igår men utan minneskort (!) så det blev inga bilder. Ska göra ett nytt försök idag. Dagen igår började med Forum Nacka, dit ska jag igen! Jag köpte två par jeans och en tröja på cubus allt för 349 kr! Skinny jeans med hög midja i både svart och blå. Storlek 38!!! GÖTT!
Köpte också ett par kilklacks kängor.. men det är inte äkta skinn och jag är lite osäker på om jag ska ha kvar dem... De kostade ändå 599:- och om jag lägger till några hundralappar så får jag ju äkta skinn som håller längre. Men snygga är de iaf.

Vi hörs senare, förhoppningsvis med lite bilder från idag.

Puss A.

Mini kräftskiva med baby!

Publicerad 2010-08-27 10:34:14 i Allmänt,


Kräftskiva bland tvätt och vardag, det är så det ska vara. Mysiga speciella stunder mitt i vardagen.
Köpte denna fantastiska film igår också! Den är GRYM! Blev alltså en helt fantastisk kväll.

Nu äter jag frukost för snart ska jag iväg och träffa storasyster och sedan väntar en mysig syster dag!

hörs imorgon!

Puss A.

Köpa eller inte köpa??

Publicerad 2010-08-26 16:42:20 i Allmänt,


599:- plus 40% rabatt på det. Ska jag köpa den?? Jag har alltid velat ha en sådan här kappa, men jag är rädd att jag kommer se ut som en "överklassmupp" i den.. heh. Så vad säger ni? Tummen upp eller tummen ner? Var ärliga!! :)

Puss A.

Höst?

Publicerad 2010-08-25 17:01:45 i Allmänt,

Ja jag tror att hösten närmar sig!! Och kanske att den redan är här också. Jag gillar den, hösten. Men så är jag ju född i november också. Jag har redan fått min första förkylning, jag sitter i sängen och lyssnar på regnet som droppar utanför. Ja, nog känns det som höst alltid. Dagen har än så länge spenderats i seg mode så nu ska jag försöka peppa upp mig och ta tag i tvätt och disk, det är väldigt nödvändigt. Sedan ska jag hugga in på min garderob och rensa och slänga! Jag har nämligen blivit väldigt sugen på att shoppa nu när hösten kommer; stickade tröjor, oreange, gula, vinröda, lila varma plagg ska få ta plats i garderoben. Men då måste de ju faktiskt få plats och det gör de inte nu. Så nu ska det fixas plats. Alltid lika tråkigt/jobbigt/veligt/nödvändigt.. Jag är sjukt dålig på att sortera bort saker, slänga och ge bort.. Helst sparar jag allt, minsta lilla pinal och tråkiga baslinne i flera år fast det aldrig används. Separationsångest? Javisst! Men men ibland måste man och nu måste jag. det är kaos i min garderob och eftersom Erik delar den med mig är det ju kanske inte så snällt för honom att behöva gräva fram sina kläder...

Ska ta före och efter bild på garderoben, för att sätta lite press på mig själv. Kanske kan jag bidra med; "jag är inte ensam", eller "jag är inte värst" tankar hos er mina kära läsare ;)

Vi hörs senare!

Fina älskade farmor var här och hälsade på när lillasyster flyttade till stora staden! Så kul att hon äntligen fick se hur vi bor!

Jag ska!!!

Publicerad 2010-08-09 13:05:16 i Allmänt,

I mitt huvud snurrar just nu så sjukt mycket måsten. Och som vanligt reagerar jag med att inte göra någonting.. Vet inte varför det alltid blir så, det är verkligen inte min mening. Så idag ska jag: Gå och simma, Städa lägenheten och ANDAS. Det ska jag väl ändå klara av?? Mitt första problem blir att hitta till simhallen.. men det ska nog inte vara något problem.

Vägde mig idag också, fast jag egentligen lovat mig själv att inte göra det.. Jag har inte gått ner men inte heller upp vilket är bra. Det är huvudsaken, jag vill klappa på mig själv, köpa roliga kläder och illrosa skor! Så det är vad jag tänker göra. Så nu ska jag simma.... haha bara så ni vet!

Senare kommer lite bilder från förra veckan!

Puss A.

Ett fint litet bröllop

Publicerad 2010-08-03 16:33:49 i Allmänt,

David och Susannes bröllop i helgen:

Första dansen som gifta utfördes till Single ladies med beyonce :)

Sjukt rolig idé och grymt bra! :)

Jag köpte nya skor dagen till ära!

Tack för att vi fick komma! :)

Puss A.

Tips tack!!

Publicerad 2010-08-03 15:57:28 i Allmänt,

vad gör man när motivationen tryter?? Jag borde träna, städa, plugga och tvätta... Men har inte fått något av det gjort.

Idag hade jag bestämt att jag skulle ta mig iväg och simma, men då är simhallarna jag tänkt åka till stängda under sommaren. Så då tränar jag inte alls. Varför är det så att när minsta lilla går emot mig så skiter jag i att göra någonting.

Så tips för hur man ska hitta discipln och motivation att få saker gjorda, mottags gärna!

Puss A

Viljan

Publicerad 2010-08-03 12:11:15 i Allmänt,

Denna lilla tös kommer charma alla människor runt omkring sig. Tänk att hon ska börja förskolan snart och har blivit storasyster. Jag blir lika glad varje gång du minns mig när vi ses, blir ju tyvärr inte så ofta. Men jag kommer alltid ha tid till er, fina Vilja och Vide.

Puss Tant Dea

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela