andreakarolina

Vilja

Publicerad 2013-12-17 19:45:00 i Allmänt, Syster Kicki, Tokiga och Underbara Familjen,

Mitt första troll, vackra, smarta, fantastiska Vilja. I 5 år har du berikat mitt liv och gett mig så mycket kärlek. I 5 år har jag fått vara din moster och ingenting har gjort mig stoltare än det.
 
Dagen började med att du och lillebror vaknade 05.30 och jag låg i soffan och hörde hur du övertalade din speedade bror att vänta i rummet tills vi kom med frukost på sängen. Så ja, det var bara för mamma, pappa och mig att masa oss upp och firandet var igång.
Frukost på sängen och ett porslinskrin med kaninhuvud för dina skatter senare, så var det dags för paketletande efter mammas och pappas present. Förväntansfulla och pirriga började vi vår utforskning av hemmets alla vrår.
Letandet tog oss ner i källaren där något gömde sig under ett svart tyg...
ETT TRUMMSET!!!!!!!!
06.30 var det trumkonsert i gula huset, vad det än blir av dig älskade troll, så kommer det vara spektakulärt och fantastiskt.
 
Grattis igen finaste Vilja, jag älskar dig mer än det finns stjärnor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela