andreakarolina

Nej men hej!!

Publicerad 2014-09-12 19:45:31 i Allmänt,

Nu sitter jag på tåget till linköping och har äntligen en liten stund bara för mig själv. Kollade igenom de senaste inläggen och inser att är många "livet rullar på i snabb takt" -inlägg. Och så är det väl, just nu är livet fullt med mycket saker. Jag har börjat på ett roligt jobb som fritidspedagog och jag trivs som fisken i vattnet. Vi är klara med de stora renoveringsprojekten och håller just nu på att boa in oss på allvar, såhär tre år senare. Den här sommaren har jag fått tackla och möta att livet inte alls blir som man tänkt sig, men jag börjar bli mer övertygad om att det blir jäkligt bra ändå. Jag har massor drömmar som jag på något sätt skulle vilja genomföra och många av dem kommer förändras flera gånger om. Jag tror jag börjar bli mer tillfreds med det. 

Jag och Erik är i en utvecklingsfas just nu både individuellt och som par. Det är inte alltid den enklaste ekvationen men fördelen är ju att vi växer tillsammans! Och jag måste ändå säga att vi för första gången på våra 8 år jobbar gemensamt framåt. Jag hoppas att vissa saker snart börjar gå vår väg. 

Så ja, livet rullar på i rasande takt och som vanligt med både kullar (svinhöga berg) och dalar (avgrundshål) men det är väl det som gör livet så fantastiskt? Att man aldrig vet vad som väntar. 

Men, Puck då?!
Jodå han har blivit 3 år och inte lugnat ner sig ett endaste dugg. Om möjligt så snackar och skriker han mer än tidigare och leker inbryttningstjuv om nätterna. Och vi älskar honom mer och mer för varje dag som går!

Puss A.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela