andreakarolina

Söndag

Publicerad 2009-08-30 21:24:06 i Allmänt,

Det har varit en lugn söndag här i Kista. Älsklingen har sovit i stort sett hela dagen, är lite rädd att han börjar bli sjuk, han får inte smitta mig för det har jag inte tid med nästa vecka. Jag har bakat för första gången sen början av sommaren, att det kan vara så härligt att få kladda med deg.. :)

Gjorde en kyckling gryta som tyvärr inte blev särskilt god, men det är ju också risken när man väljer att exprimentera för att man är för lat för att gå in och handla det som faktiskt ska vara i grytan...

Imorgon är det dags för workshops i narrspel, det kan nog bli intressant. Och så ska vi göra vårt första grupparbete med nya gruppen. Jag HOPPAS att workshop ledaren inte är lika flummig som vår huvudlärare.. Tänk om man faktiskt fick känna att man lärde sig något för en gångs skull. Ibland är det svårt att känna att vår utbildning faktiskt hör till Sthlms universitet, eller ens lärarutbildningen.

Viktnedgången går jävligt trögt just nu.. Jag har väldigt svårt att hitta min motivation och att faktiskt äta det jag ska.. jag vill gå ner mer men jag är så sjukt less på att tänka på mat hela tiden. Och ha  dåligt samvete för att jag inte tränar mer... Borde ta mig i kragen och göra något åt det. Gaah!

puss A

ps. min handled gör fortfarande jätteont. Ja, jag vet sara jag borde kolla upp det. men det känns drygt att sitta o vänta i ett väntrum en hel dag bara för att höra att det enda de kan göra är att linda den (som jag redan gör) Vet inte om det är värt 300 spänn...

Ordning och reda!

Publicerad 2009-08-28 09:39:36 i Allmänt,Såhär bra blev de nya förvaringen och källsorteringen vi hittade på IKEA igår. Känns skönt att få ordning nu in början av mitt andra skolår. Jag älskar skolådorna!!!

med träningen och viktnedgången har det gått sådär de senaste veckorna, jag har gått upp ett kg... Men jag har börjat komma in i rutinerna igen tack vare att veckomötena har börjat igen och att jag passerar Itrim varje dag påväg till skolan.

Just det!! Jag har fått ett jobb också!!! Som danslärare för 3-6 åringar!!! Helt galet och roligt så just nu letar jag musik och övningar för fulla muggar! Det känns som det här kan bli ett bra år.

puss A

Bad och sol i Rålambshovsparken

Publicerad 2009-08-06 21:01:51 i Allmänt,

Idag började med sjukt mycket halsont och blåsor i munnen... Som tur var ändrades mitt humör ändå drastiskt när finaste Sara ringde och det bar av till rålambshovsparken för bad och sol och vindruvor. Det är alltid lika mysigt att vara med dig finaste bus! Sedan ringde Noah från varma sumpan och vi åkte dit och fikade tillsammans med honom på Gröna stugan, eller var det Gröna villan?
Det blev tillslut en helt underbar dag med finaste vännerna man kan ha här i sthlm.

Min mage har varit alldeles uppsvälld i flera dagar nu och jag undrar när jag ska få njuta av att det faktiskt är 10 cm borta från min midja...? Men jag får väl lita på vad ni säger och hoppas att det jag ser inte är där..
Fick låna fina kläder stl S av Sara tillsvidare så nu har jag några fina kläder som sitter bra iaf :)

Puss A

Hälso-uppföljningen

Publicerad 2009-08-03 21:42:10 i Det Jag Mig Ingen,

-10cm i midjan!!!!
 Jag är ännu inte riktigt på min målvikt men på god väg! 
Det blir ett tag till med måltidsersättning innan jag går in i stabiliseringsfasen men det känns bra nu.
Jag har fått tillbaka motivationen.

Jag saknar Kicki massor!! Önskar att vi kunde springa på varandra på stan varje dag!

Du förstår mig så bra och jag önskar att vi kunde lyfta varandra från vardagen oftare än några ggr per år.

Jag älskar dig, Syster.


Puss A

bröllopet gick...

Publicerad 2009-08-02 18:14:20 i Allmänt,

idag är jag bakis och har en ganska tom känsla i magen... funderar och funderar... det känns ganska konstigt allting.
Hur lång tid är, nått år, skulle ni säga?? enligt mig betyder det inte: 1-4 år...
Det gör mig ledsen och irriterad att han inte ser på oss på det sett jag gör. Det gör mig ledsen och irriterad att han beter sig som en 20 åring och är så jävla rädd för att växa upp. Varför är det jag som beter mig som 30+ när det borde vara tvärtom. Varför finns inte den längtan hos oss som lyste ur deras ögon igår. Varför känns det som att det kanske är försent och jag borde ge upp så jag inte blir mer sårad??? Jag vill ha samma planer som dig. Jag vill ha samma längtan men jag inser sakta men säkert att det inte är så.. Vad gör man då? När det känns som man ändå inte har något val. Jag vet vad jag vill! Så varför beter du dig som om jag inte är kapabel till det?

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela