andreakarolina

Veckan.

Publicerad 2014-01-18 21:12:57 i Allmänt, Fru Thelin, Lappen och Flickan, Tokiga och Underbara Familjen,Den här veckan har jag firat 6 månader som gift och familj med mina tokar, sagt hejdå till Maria-Maja som blivit öviksbo på heltid, fixat till håret med bästa Carro, haft en Jeremy Clarkson skugga, åkt pulka med Elsa, sagt hejdå till Freja som åkt till Asien ensam och myst med min älskade trasselsudd. Allt som allt en bra vecka! Idag är det en månad kvar tills vi åker till nya Zeeland på smekmånad! Som jag längtar! Nedräkningen har börjat!
Puss A.

Vigseln

Publicerad 2014-01-13 13:00:00 i Allmänt,

 Mina ord räcker inte till för att beskriva den där stunden i kyrkan, den känslostorm som befann sig i min kropp och lugnet som infann sig när dörrarna öppnades, jag hörde mina systrar sjunga, höll hårt i pappas arm och tillslut såg honom stå därframme och vänta på mig. Så många gånger som jag spelat upp den scenen i mitt huvud, dagdrömt om hur det skulle vara och nu var jag där. Lugn, lycklig och med så mycket kärleksfladder i bröstet att allt annat försvann.
 
 
Min blivande man kämpade mot värmeslag och nerver och viskade flera ggr " Varför valde vi så många sånger" och älskade Filippa försåg Erik med både vatten och macka, efter en springmarsch som tack och lov hamnade på bild. En härlig oväntad paus i allt det allvarliga och som gjorde att vi allihop fick oss ett skratt. 
 
Men nu i efterhand är även han glad att vi gjorde just det, för det är inte alltid lätt att göra vigseln personlig mitt i allt det högtidliga och med vår filmmusik kavalkad lyckades vi med just det. Sånger från både Juno och The Wedding Singer blandades med Lovesong av the Cure och Älskar du mig än av Viba Femba. Jag är så tacksam för det jobb Johanna, Filippa och Josefin lagt ner på att göra så underbara arr, det förstärkte allt jag kände och gjorde så att jag stod och dansade där framme vid altaret.
 Bilder: Jonas Forsberg
Och så blev vi herr och fru Thelin och ingen svimmade, även fast det var nära och det var precis så där surrealistiskt och underbart som jag trott.
 
 
Puss Fru Thelin
 
 
 
 
 
 
 
 

16

Publicerad 2014-01-06 23:35:00 i Allmänt, Det Jag Mig Ingen, Fru Thelin,

Dagen kom och passerade. Inte utan tårar eller utan ångest och jag vaknade som vanligt kl 02.00 med hjärtklappning. Men den passerade som den alltid gör. Dagen som handlar om att överleva, inte mer, inte mindre. Bara det, finnas, andas och hålla ihop. Älskade underbara maken bjöd mig på restaurang kvällen innan, fanns där med kramar under natten och tog mig till biomörkret mitt på dagen så jag fick leva mig in i en annan värld för några timmar i alla fall.
 
Det här året har varit tuffare än vanligt, sorgen och saknaden har varit stark och påflugen och lagt krokben för mig på många sätt. Nu är det 16 år och ett bröllop utan mamma. Jag har sparkat bakut och gråtit, men jag har också tagit tillvara på det min fina mamma gett mig. Min (smått galna) syn på estetik och min kreativitet har fått större plats det här året än tidigare och jag har försiktigt börjat rita och skapa. Jag hoppas det här året låter mig bära min sorg och mina minnen istället för att släpa dem och snubbla under dess tyngd.
16 år och ett bröllop. Fy farao vad jag saknar dig mamma.
 
 
Puss din Andrea

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela