andreakarolina

.

Publicerad 2010-05-28 16:18:37 i Allmänt,

Helst skulle jag vilja dra i mig en flaska vin, lägga mig i sängen och somna. Men jag kämpar mig igenom dessa känslor och det illamående som grott i magen på mig sen opponeringen idag. För att uttrycka mig milt så är min uppsats visst inte klar.

Just nu orkar jag inte. Jag känner mig tömd och less. TRÖTT.

Så jag ska inte plåga er med mitt ältande utan tar en paus under helgen och försöker hitta tillbaka till glädjen igen.

Ha en fantastisk helg!

Puss A.

Jag undrar...

Publicerad 2010-05-26 15:13:11 i Allmänt,

Hur vissa bara verkar lyckas få till det, med allt. Lyckas känna sig snygga och lyckade varje dag, lyckas med uppsatser och skola, lyckas bolla förhållanden och vänner, lyckas träna, äta och vara smala, lyckas hitta en balans, lyckas lita på vad man vill, lyckas våga fråga, lyckas våga hoppa?

Eller är det bara det att de lyckas ställa upp en sådan där fantastisk fasad, att de lyckas grundlura alla i sin omgivning om att deras liv är så bra och välbalanserat. Är det så att de faktiskt också ligger och gråter kudden blöt utan någon egentlig anledning. Har magkattar från helvetet fast de inte är särskilt gamla eller har ett stressigt jobb och femtielva barn. Är det någon mer i hela världen som är som jag och inte klarar av. Inte riktigt lyckas och aldrig riktigt vågar säga: SÅHÄR VILL JAG!

Fan vad det måste vara jobbigt för mig att vara JAG, tänker ni och skruvar på er. Alltid så jävla stressad, saker överallt och dammråttor som tar över. Fan vad jobbigt det måste vara, att inte klara det vi andra klarar varje dag, och så fyrar ni av ett leende mot mig i allra högsta välmening, innan ni skyndar bort härifrån så att ni inte blir smittade.

Jag har det ju JÄVLIGT bra egentligen, har ingen anledning att vara nere. Men jag mår inte bra, hittar ingen balans. Ena stunden är jag svin glad och andra stunden är jag en pöl på golvet av förtvivlan, stress och slem. Jag HATAR den där pölen. Hur den äter upp mig, suger upp allt ont, allt negativt och vältrar sig i det. Pölen breder ut sig över allt jag har och det blir blött och jävligt var jag än är.

Önskar ibland att jag kunde ta mig i kragen, bygga upp min fasad igen och bli en FANTASTISK människa som klarar allt. En sån som man vill gifta sig med på direkten, en sån som man vill ha som pluggkompis, en sån som man vill komma hem till för att lägenheten ser ut som en satans katalog. En riktig jävla MARTHA STEWART.

Jag önskar att insidan av mitt huvud inte var som plockepinn som ständigt rör sig.
Eller som ett pussel där ingen bit hör ihop.


Är detta bara jag?

A.

Längtar

Publicerad 2010-05-26 13:40:07 i Allmänt,

tills jag får börja jobba!! Och inte plugga på ett litet tag.. Just nu går jag på sparreserverna.... Satans C uppsats opponeringar.. gaaaah! men men, snart är det över. Drömde att jag födde barn igår, fick en son som hette Elmo, fasen vad verkligt det kändes... Och vad konstigt sorgligt det kändes när jag vaknade, fast jag var medveten om att jag drömde under drömmen (hände lite smått skumma saker) och att jag visste på morgonen att jag inte var gravid.. Borde ju ha märkt något innan.. innan jag låg med krystvärkar liksom.. Men sorgligt kändes det. Och tomt.
Men som Erik skulle säga, "det kommer."

Haha förlåt för ett mer än förvirrat inlägg, lite så jag är just nu.

puss A

En dag som blev fantastisk!!!

Publicerad 2010-05-23 11:47:29 i Allmänt,
Jag var hårmodell på School Of Hair's examensvisning. Så galet rolig dag som slutade med dans och umgänge på kvarnen. Med människor som det känns som om jag har känt jämt, men som jag precis har träffat :)
Tänk att man kan träffa ett helt gäng med människor som är helt underbara, bara av en slump! Tack fina Boompads tjejer, Håkan Bråkan och alla ni andra som förgyllde min dag och gav mig den bästa utekväll som jag har haft i Stockholm!
Puss A

Skärp dig

Publicerad 2010-05-20 12:30:20 i Allmänt,

För fan skärp dig nu din jävla bajskorv. Skriv klart och lämna in skiten! Vad hjälper det och sitta här och ynka!!!!!!! Jävla jävla bajskorv. skärp dig!

när Hon säger att jag inte kan...

Publicerad 2010-05-20 10:54:06 i Det Jag Mig Ingen,

Inne i mitt huvud finns det en röst som säger att jag inte kan, inte duger och inte är värd allt som går bra just nu. I all stress växer denna dumma röst sig starkare och naglar sig fast i mitt inre som en blodigel. Jag kämpar emot, river, sliter, gråter och skriker ut min frustration över att Hon som jag trodde sov nu verkar vakna. Att jag är över Henne men att Hon inte verkar vara klar med mig. Jag vill känna att jag kan, jag vill sluta vara rädd för att allt är bra nu, rädd för att det kommer gå dåligt tillslut. Rädd för att det ändå aldrig kommer gå. Jag vill sluta vara rädd för att leva, sluta vara rädd för att må bra. Du finns här, du säger att du litar på mig och att du VET att jag kan. Fan vad jag önskar att jag kunde tro på dig helt och hållet. Jag gör allt för att tro på det du säger, jag gör allt för att lita på mig själv, så mycket som du litar på mig. Jag vill så gärna vara den Du ser.

Uteplatsen

Publicerad 2010-05-19 12:44:54 i Allmänt,

Kommer inte ihåg om jag skrivit om detta tidigare men för ungefär ett år sedan så renoverade de omgivningarna runt vårt hus och vips så var min fina uteplats borta, kvar fanns en stor gräsmatta och total insyn in i vår lägenhet... Jag var lagom glad på detta och har i stort sett vägrat vara här ute sen dess. Men nu till goda nyheter!! Vi ska få fixa vår uteplats och även om den inte blir exakt lika stor som förut så blir den nästan det!! Kanske att jag till och med kan få ett grönsaksland igen! :D haha kanske fånigt att bli så glad över detta, men detta är något som gör att jag kommer trivas så mycket bättre här. Där vi bor och kommer bo några år till. Vårt hem, som är så viktigt för mig, just för att det är vårat. Lantis som jag är, behöver jag få vara ute. Men där vi bor kan man inte riktigt vara ute när man vill, det är inte alltid säkert. Men att ha en liten plätt, som bara är min och som jag har bakom mitt staket. Där bara vi och inbjudna får vara. Min oas. Min och Eriks.


En liten igelkott som låg och sov i rabatten igår kväll :)

Min än så länge orensade rabatt, får fixas i helgen. Nu när jag vet hur det blir känns det roligt igen att fixa!

Och här sitter jag just nu och myser i solen! Love it!

Puss A

Onsdag

Publicerad 2010-05-19 11:29:15 i Allmänt,

Ska sätta mig ute i solen och komplettera lite på min c uppsats. Har precis köpt en fin klänning från hm.com och ikväll blir det avslutning med musikalgruppen och godisgrisarna :)

Vad tror ni? Den blir väl fin i sommar? :)


God(solig)morgon!

Publicerad 2010-05-18 11:16:34 i Allmänt,

Hahaha jag vet att klockan är 11 men jag sov bara 2 timmar förra dygnet så jag hade lite att ta igen. Har precis ätit frukost och nu ska jag dammsuga sovrummet innan jag beger mig iväg på min första löprunda på en vecka! Lovely!

Puss på er!

<3 Vide <3

Publicerad 2010-05-17 21:35:02 i Allmänt,

Välkommen till världen Vide John Gustafsson Nilsson! Bonusmoster dea längtar tills jag får träffa dig! Du är så otroligt välkommen och redan så älskad. 11.09 idag den 17/5 2010 föddes du. 4660g och 54 cm lång och så lik din storasyster Vilja :)

Puss A

Kl: 01:12

Publicerad 2010-05-17 01:12:59 i Allmänt,

klockan är sjukt mycket, ögonen går i kors och jag försöker förstå sternudds fyra dramapedagogiska perspektiv och howard gardners teori om multipla teorier......!!!!

by the way, red bull kanske har gjort mig liiite piggare, men vingar??!! Skulle inte tror det. there are no fucking wings on my back, helping the situation! Däremot har jag fått magont av den och kanske den mängd lösgodis som nu ligger i min mage.....

tillbaka till uppsatsen.

Sovgott ni som får!
puss A

Hej! :)

Publicerad 2010-05-16 13:55:15 i Allmänt,

För det första:

Johanna: Ja nog vet jag vem du är allt! ;) Är fortfarande rädd för saker som kastas mot mig :P Haha nej men skämt å sido, Johanna är en av mina mest trogna läsare och även världensbästa storasyster! Hon har lärt mig att rida, sminka mig, berätta historier (för att hon skulle kunna somna på somrarna i skärgården) Och mycket mycket mer! Förhoppningsvis startar hon en egen blogg snart så ni själva kan få se hur galet gullig,fin och bra hon är ;) Hon går utbildning för att bli nästa Malena (Ernman... osäker på stavning), är alltid sjukt snygg och älskar rosa, schlager, HÄSTAR mm. Hon är grym på smink och håruppsättning och skulle enligt mig lätt kunna bli perukmakare och sminkös! Samtidigt lyckas hon blanda självsäkerhet med ödmjukhet och sjunger som en gudinna  Jag ÄLSKAR johanna otroligt mycket för hon är ALLTID där för mig och den bästa syster man kan ha! En av mina största förebilder!

Här fick även världensbästa lillasyster Ippan vara med :)

Anna: Hej! Vad roligt att du läser min blogg! :) Vem är du då?


Nu ska jag fortsätta "Kötta" C uppsats.. Imorgon ska den in den jäveln.

puss A

Jobbar

Publicerad 2010-05-15 19:20:36 i Allmänt,

Älskar mitt nya jobb! Haha kanske låter konstigt men det är så jävla skönt att slippa analysera och reflektera allt jag gör, läser och hör. Att den enda utmaningen är att knappa in rätt i kassaapparaten och vara trevlig mot kunderna. SÅ SKÖNT!! Nu gäller det bara att klara skolan den här sista månaden innan sommarjobbet börjar på riktigt!

tack till alla fina kunder som log mot mig idag, tack till fina nya kollegor som verkligen fått mig att känna mig välkommen, TACK till Katta som fixade jobbet åt mig och Tack till älsklingen som ALLTID tror på mig. (Även när jag inte gör det själv...)

Puss A.

Ni 13-4 besökare jag har varje dag, varför kommenterar ni inte? Jag vill veta vilka ni är! :) Puss

Dagens

Publicerad 2010-05-12 14:02:07 i Allmänt,

Köpte ett nytt bälte igår, Complement 79:- från Åhléns. Tunikan har jag fått ärva av fina Maria-Maja. Kände att gult passade bra idag när det är så fantastiskt väder!

Inte de finaste bilderna kanske men det är svårt när man ska fota själv...

såhär ser min nya frilla ut också, fast nästa helg ska det i färg! Då ska jag nämligen vara hårmodell i Brunogallerian. Det är school of hair som har sin avslutningsvisning där.

Puss A.

Trött

Publicerad 2010-05-11 21:46:31 i Allmänt,

Jag är så trött... Så sjukt trött... Erik, kom hem och krama mig. Allt känns så jobbigt just nu, orkar knappt ta mig till den förbannade tandborsten. Varför är jag så trött? För att jag stressat. Varför stressar jag? För att jag inte åstadkommit någonting, igen...

mja.. förutom att ha fått sommarjobb på systembolaget!! Och överlevt min första provopponering.

Jag vet att jag klagar.
Och att jag inte borde göra det.
Men jag tänker klaga i alla fall!
För jag är trött.
Så sjukt trött.
Så det så!

Puss A

Welcome to hell week.

Publicerad 2010-05-10 18:51:13 i Det Jag Mig Ingen,

Ja, jag vill bli klar med C uppsatsen. Ja, jag vill få jobb i sommar. Ja, jag kan vara med och repa föreställning. Ja, jag kan vara en bra flickvän. Ja, jag kan ha ett städat hem. Ja, jag kan vara social med vänner och familj. Ja, jag kan jobba som vikarie på kvällarna. Ja, jag kan andas.

Kan jag allt detta på samma gång? NEJ!
Så varför har jag då satt mig i denna situation?
Varför kan jag inte skylla på någon annan?
Det är bara mitt fel. SKJUT MIG!


update:
Bara att bita i detta sura sura äpple och kämpa mig igenom denna tuffa tuffa vecka med mjukiskläder, mat, dryck och en antydan till leende ( som lika gärna kan vara en grimas av magkattaren), för det finns inget annat att göra. Just nu är det såhär.

Och vara otroligt tacksam att jag faktiskt har världens bästa pojkvän som stöttar och peppar och städar och lagar mat och är allmänt fin. TACK!

Puss A.

Bilder från grillkväll

Publicerad 2010-05-10 10:56:08 i Allmänt,Allt som allt en trevlig kväll med våra mysiga Älsklingar! <3

Katta du får säga till mig om jag använda bilder jag inte fick, kommer inte ihåg riktigt! Jag tycker ju att du är snyggast på alla bilder liksom! :)

Nu ska jag fortsätta med min C- uppsats och sedan bär det av till min arbetsintervju.. Gaaah!

Puss A.

kvällsmaten.

Publicerad 2010-05-06 22:22:18 i Allmänt,

det blev fetaost biffar med pasta, ruccola, körsbärstomater och balsamvinägrette. Man måste få lyxa  till det lite när man är gräsänka. Annars då? Jo jag har repat ikväll och hunnit med två tvättar :) Imorgon blir det jobb igen! Fan vad jag älskar att arbeta såhär mycket! Önskar att jag var klar så att jag kan få göra detta varje dag.


Gott blev det!
Imorgon blir det grill o filmkväll med älsklingarna :)

Sov gott!
puss A

Valborgs helgen

Publicerad 2010-05-06 09:48:35 i Allmänt,


Finaste Farmor spelar piano


Chili myser i solen

Mysig söndagslunch innan vi begav oss hemåt igen. Bästa Stina var på besök. Trots 1½ år sedan vi sågs sist, kändes det som igår. Du är BÄST!

Puss A.

Inget mer fröken negotivo!

Publicerad 2010-05-04 18:44:02 i Allmänt,

Dålig uppdatering har det varit, mycket negativa tankar i mitt huvud likaså. Men nu får det vara nog med det! Det är vår och sol iaf en liten stund varje dag. Jag är den jag är och skriver som jag gör, det är bara att acceptera. Och det finns faktiskt ingenting som säger att jag måste veta vad hermeneutik är. Hur skulle jag kunna veta det? Skönt för er som kan, som lätt hittar i den här djungeln av begrepp och vetenskapliga teorier. Grattis säger jag bara, jag är INTE en av er. Men det är ju faktiskt därför jag går och utbildar mig, för att lära mig nya saker. Jag skriver i sista minuten, precis som jag alltid gör. Jag är en sådan sista minuten fröken i allt jag gör.

Idag började med ett handledar möte som gick bra, fick MÅNGA bra tips.
Efteråt ringde jag min fina Katta http://katarinasegen.blogg.se och bestämde mig för att åka och hälsa på. Så det blev lite förmiddagsfika med greys anatomy, tjejsnack och rep av repliker. Super mys! Du är bäst gumpan.

Snart slutar E jobbet och vi ska mysa lite här hemma, han åker iväg på jobbresa till Danmark senare i veckan så vi får passa på att umgås nu.

Nu sticker jag och handlar!

Puss A (fröken positivo)

blä

Publicerad 2010-05-04 08:36:36 i Allmänt,

Dags att bli utskälld av handledaren för att jag inte gjort tillräckligt än........ Men nu har jag ju iaf börjat.
hörs senare! Puss

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela