andreakarolina

Lovecats

Publicerad 2012-07-23 21:01:01 i Lappen och Flickan,Det är så otroligt svårt att koncentrera sig på någonting annat just nu. Jag ska bli din fru och det är det enda som snurrar i mitt huvud. Ibland skrämmer det mig lite, att jag verkligen spenderar så mycket tid på att tänka fundera vrida och vända på just det. Vi. Den värmen som det ger mig. Den lyckan som gör att hjärtat rusar, att jag vill skrika det högsta jag kan, att jag går runt med ett ständigt flin på mina läppar. Får det verkligen vara såhär bra? Får jag verkligen vara såhär lycklig?

Tänk att jag på något sätt hela tiden vetat att det var här vi skulle hamna. För mig har det inte funnits något annat alternativ. Ändå känns det så overkligt att vi är där. Jag har älskat att se hur vårt förhållande har utvecklats genom åren, hur vi har hanterat bra och dåliga stunder, hur vi har vuxit tillsammans och jag vill aldrig att vi ska sluta göra det. Värmen och tryggheten vi har vill jag aldrig förlora. Du gör mig tacksam varje dag.
Puss A.

12 månader

Publicerad 2012-07-13 23:53:47 i Allmänt,

Om 12 månader idag så kommer vi vara nygifta och fira med vänner och familj i Bjärka Säby. Det är inte klokt hur lycklig det här gör mig. Att jag ska bli din fru, att vi ska bli en egen familj. 1 år kvar. Ett ynka år fyllt av underbart planerande, pluggande (sista året på utbildningen) renoverande och kärlek. Underbara fantastiska vi.

Ikväll har vi firat med god middag och top gear på tv:n och igår hade vi supermysig datenight på Texas longhorn :)
Puss A

Dubbla perspektiv

Publicerad 2012-07-02 12:28:50 i Förlovning,

Det här med att vara förlovad och att planera mitt bröllop är underbart och fantastiskt, jag har inte varit såhär lycklig på länge.
Men, att vara förlovad och planera bröllop med en mamma som bor i himlen gör sorgen påtaglig i allt jag gör. Den ständiga känslan av att hon borde vara med, borde träffat Erik, sticker som knivar i mig. Efter varje stort beslut vi tar kommer sorgen över att jag inte får uppleva det med henne. Jag inser mer och mer att jag måste låta det komma, jag måste få sörja, mitt i min lycka, jag nåste tillåta mig själv det.
Jag försöker göra mamma så delaktig i mitt bröllop som det går, vi kommer gifta oss i Vårdnäs kyrka där mammas grav ligger, så att jag kan gå dit innan och efter. Jag kommer bära samma virkade krona och samma skor som hon bar på sitt och papppas bröllop och bröllopsfesten kommer äga rum i Bjärka Säby där jag växte upp. Hon kommer vara närvarande på mitt bröllop genom alla minnen jag har och det gör mig väldigt lycklig. För i grund och botten handlar det om att göra det bästa av en inte alltid fantastisk verklighet.
Jag är så tacksam över att Erik förstår mina tankar och att det är lika viktigt för honom att mamma har en given del i allt det här.
Att pappa kan berätta och minnas sitt bröllop med mig och att han gett mig mammas ring som förlovningsring betyder mer än jag kan beskriva med ord. Jag är lyckligt lottad som får ha en sådan pappa som min.
Och att jag har en STOR familj som gläds med oss och stöttar och peppar.
Det är dubbelt att vara förlovad när ens mamma bor i himlen och just nu är lyckan och sorgen extra påtaglig i mitt liv.
image description
Puss A.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela