andreakarolina

Andas in, Andas ut...

Publicerad 2011-04-29 10:20:49 i Det Jag Mig Ingen,

Jag är STRESSAD. Svårt att andas, ont i bröstet, i magen... Jag är så less på det här nu, jag vill att lägenheten ska vara såld. Att vi ska veta när vi kan flytta hur vi ska planera flytten... Att plugga i detta kaos är skitjobbigt rent ut sagt. Några dagar kvar till visning... Andas in, Andas ut...

En positiv sak är att vi blivit godkända av den nya bostadsrättsföreningen, så nu är det fritt fram att flytta in där, bara vi får kontraktet skrivet på Eriks lägenhet.


Jag önskar att jag kunde hitta tiden att hinna åka iväg, umgås och mysa med min familj.. I helgen är det valborg och många av mina syskon kommer vara hemma, önskar så att jag skulle hinna åka dit men det går inte. Jag har fortfarande inte varit och hälsat på Mayo i Oslo, har så sjukt dåligt samvete för det! Och jag försöker hitta möjligheter att ta mig dit! Jag lovar att jag ska hinna dit innan du flyttar, om du läser det här Majsan.


Har bokat klipptid på måndag, kort ska det bli! Behöver en förändring!!! Framförallt när det blir varmt är det så sjukt skönt med riktigt kort hår, framförallt nu när jag löptränar en hel del, slippa luggen i pannan.

Något sånt här har jag funderat på, men känner jag mig själv rätt så kan det ju bli något helt annat när det väl kommer till kritan.Puss A.

Påsken

Publicerad 2011-04-26 12:39:44 i Allmänt,


Skrutten Melker som ÄLSKAR att byta blöja.

Mormor och skrutten

Morbror och skrutten
Min skoter outfit!


Puss i solen


Mellanlandade i Övik och passade såklart på att besöka älsklingsfamiljen!

Vackraste Vide

Vackraste Vilja och Kicki
har haft det alldeles FANTASTISKT!

Puss A.

Var är jag?

Publicerad 2011-04-20 13:58:08 i Allmänt,
Jag är i Tärnaby med Eriks familj, vi åker skoter och myser med lilla Melker
Livet är väldigt bra just nu!

Ps. Ikväll läggs lägenheten upp på hemnet! Ds.

Puss A.

Vi är redo! Kom igen, jag vet att ni vill ha den!

Publicerad 2011-04-15 15:44:03 i Renovering,

Uteplatsen:
Sovrummet:
Före


EfterVardagsrummet:

Köket:Hallen:Resultatet av allt vårt slit. På onsdag kommer annonsen upp på hemnet! Imorgon åker vi till norrland för välbehövd vila, skoterturer och plugg för min del. Ska bara bli skönt att vara någon annanstans än i lägenheten ett tag!

Har föresten anmält mig till Vårruset i år igen, så nu blir det att börja springa på allvar! Ska springa med Anja igen, det är en väldigt bra tradition som vi har börjat med! Nu ska jag springa en runda och sen kommer min storasyster hit och vi ska grilla!

Puss A.

Kärlek

Publicerad 2011-04-13 12:23:01 i Lappen och Flickan,5 år tillsammans idag! Underbara, roliga, spännande, fantastiska, mysiga år. Jag är så tacksam över allt vi har tillsammans och nu har vi precis köpt vår första lägenhet tillsammans. Vi stärker varandra, lyfter varandra och balanserar varandra. Jag önskar mig inget mer än Du.

Puss A.

Färg

Publicerad 2011-04-10 09:42:39 i Det Jag Mig Ingen,Nya tröjan från Gina Tricot. Älskar den!


Idag kommer Jens och Katta hit och hjälper oss med lägenheten. Så bra att vi har så underbara vänner!! :D

Återkommer med bilder från dagen senare!

Puss A.

the show must go on

Publicerad 2011-04-06 21:50:00 i Lappen och Flickan,

Jag sätter krokben för mig själv. Hela JÄVLA tiden. Jag försöker vara nöjd med det jag gör. Försöker hitta balansen, men den vill inte infinna sig. Jag skulle så gärna ligga på en strand just nu och bara lyssna på havet. Utan någonting som jag behöver göra. Läsa böcker för att jag vill läsa dem. Bara andas. Jag hoppas vår familjeresa blir av i sommar, Paris har ju blivit uppskjutet på obestämd framtid (men inom 2011) så det skulle vara skönt att iaf ha den resan att se fram emot. Jag är så otroligt glad över lägenheten, men det kommer bli otroligt mycket jobb och det är fortfarande mycket jobb kvar innan vi ens är där. Jag måste lyckas hitta lugnet i den här förändringen. Jag har så svårt för förändringar och ändå älskar jag dem. De positiva förändringarna alltså, det är ju de som för oss framåt. Den nya lägenheten och att flytta ihop på riktigt är precis vad vårt förhållande behöver. Vi har väntat på att ta nästa steg länge nog.

Om ca en vecka så firar vi 5 år tillsammans, 5 underbara år. 5 år där vi båda har vuxit och förändrats mycket. Trots att jag flyttade in hos Erik efter bara ett halvår, så är det först nu jag känner att vi flyttar ihop, på riktigt. Att det äntligen på boende-fronten blir jämlikt mellan oss. Det är något som blivit allt mer viktigt för mig, att vårt hem är lika mycket mitt som hans. Erik har gjort allt han kunnat för att jag ska vara en del av detta hem, så detta är absolut ingen kritik mot honom, det sätt han öppnat sitt hem till mig har varit helt underbart och jag har absolut känt mig hemma här. Men nu ska vi ÄNTLIGEN skapa ett hem från början, tillsammans.


Vet inte riktigt vad jag ville få fram med det här inlägget.. Behövde bara skriva av mig.

Godnatt A.

handlingsförlamad

Publicerad 2011-04-05 14:37:14 i Allmänt,

Väntar på att lunchen ska bli klar, idag blir det Lax och brocolli. Hoppas att mitt huvud ska börja funka efter lite mat, just nu får jag inte mycket gjort. Varför reagerar jag så? Med att stänga ner och glo in i väggen så fort en tenta närmar sig? Just den här tentan har jag från början intalat mig att jag inte klarar.. Varför gör jag så?? Nu måste jag få tummen ur och plugga. Så länge jag faktiskt pluggat så får det gå som det vill, då kan det bli omtenta, då har jag gjort det jag kan. Snap out of it!!!!

Har köpt en fantastisk "jacka/tröja" från gina tricot! Perfekt för att peppa upp vilka gråa och trötta dagar som helst! Ska försöka få till en bild på den sen!


Puss A.

Hej!

Publicerad 2011-04-04 18:14:32 i Renovering,

Har märkt att det är en del nya läsare som har hittat hit! Vad roligt! Vilka är ni? Hur hittade ni hit? Jag är så glad att ni kikar in och läser. :)

Just nu är jag väldigt trött, har åkt på en förkylning mitt i tenta plugg och renovering. Det är inte lika kul att renovera ett hem som man inte ska bo i. Längtar till nya lägenheten och alla projekt vi ska göra där och njuta av där. Nu vill jag bara flytta och börja om. Det är så himla stökigt precis överallt! Har sovit väldigt dåligt de senaste nätterna så jag hoppas att vi kan göra klart sovrummet ikväll. Då är iaf ETT rum klart.

Haha jag vet att nya lägenheten också kommer vara stökig, skitig och bökig ett långt tag framöver.. Men då renoverar vi för oss. Nu renoverar vi för någon annan, någon som kanske inte kommer vilja ha det så som vi har det. Och älskade Erik hittar nya saker som "måste" fixas hela tiden,visst ska vi lämna lägenheten i så bra skick som möjligt men något kan vi ju faktiskt lämna åt de nya ägarna. Jag ser fram emot att städa ur lägenheten så att de kan komma och fotografera så att vi får ut annonsen SNART!

Återkommer imorgon, förhoppningsvis lite mer positiv!

Puss A.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela