andreakarolina

Kamrat Hildén, Ernst Hugo, Jesus eller kort och gott Freja.

Publicerad 2011-07-30 09:28:06 i Det Jag Mig Ingen,

I onsdags kom Freja på besök igen! Lyckliga jag, som har en vän som hälsar på, inte bara en utan två gånger på sin semester!!  Jag åkte in och mötte upp henne i stan så att vi kunde sitta i park, det hanns inte med förra gången.

Efter inhandling av lunch på Vurma begav vi oss alltså till Rålambshovsparken.Vi åt kycklingmackor, plommon, kanelbullar och jag hittade en dricka med så fin flaska att jag var tvungen att köpa den.


På torsdagen skulle vi åka ut i skärgården men vi hamnade på skansen istället. Varmt! Och mysigt!


Vi jämförde benlängd och sedan var det dags att åka hem.


Fredagen spenderades med att prata, slipa spackel, spackla, titta på spiderwick, gå promenad i solen och ha det bra! Men det fick inte kameran följa med på!

Tack än en gång fina vän för att du kommer och ger mig energi och skratt! Du är ljudeffekternas mästare och allt blir lite roligare om man gör det med dig!

Puss Kamrat Rudström, Farbror Barbro, Dea eller kort och gott Andrea.

...

Publicerad 2011-07-23 12:51:28 i Allmänt,


Modell: Katarina Foto: Jag

 

Idag vill jag varken se eller höra, det är ofattbart att det finns sådan ondska i världen! Jag tänker på alla anhöriga och offer i Norge. Alla människor som har drabbats av detta obeskrivligt hemska. Jag förstår inte. Kan inte förstå. Vill inte förstå. Kärlek till människorna i Norge som idag vaknar upp till det hemska. Tänder ljus och hoppas att det finns ett slut på denna idioti i framtiden.

 

 

Knoppeliknopp

Publicerad 2011-07-21 10:19:28 i Renovering,

Våra möbler i sovrummet (förutom sängen) kommer från Ikea. Jag gillar dem jättemycket men de blev som bäst efter några små justeringar. Jag bytte ut handtag till de som vi har i köket och knopparna har jag köpt från Indiska. De blev direkt lite mer personliga!
puss A.

Äntligen lite bilder!

Publicerad 2011-07-20 23:16:49 i Renovering,

David och Susanne kom hit för att arbeta in lite skuld ;)
Vi har kämpat bland byggmaterial, kläder, kartonger och malaysia packning. :)

Det är tur att Susanne är vig :)

Resultatet:
Köket:Sovrummet:

Vi insåg att vi behövde mer plats för kläder...

Äntligen är mörkläggningsgardinerna uppe, nu kanske vi får sova längre än till 05.00

Är det en kotte? Eller kanske ett skatbo? Nej, det är ju vår handgjorda sovrumslampa! :)Det börjar faktiskt likna ett hem!

Nu ska jag soooova!
Puss A.

Familj

Publicerad 2011-07-20 20:12:25 i Det Jag Mig Ingen,

När jag saknar min familj, tittar jag på de här bilderna och ler. Vi är så underbart tokiga och fina allihop.
(missförstånd eller pensionärer??)
Bästa syskonen i världen!!

Puss A

Pust.

Publicerad 2011-07-19 18:16:48 i Det Jag Mig Ingen,


Jag renoverar och renoverar, så jag hinner inte in här så mycket som jag skulle vilja. Men jag lovar att det ska komma lite bilder snart på hur det ser ut nu! :)

Denna fina tjej kom på besök förra veckan, hon heter Freja och är min vän sen gymnasiet. Vi är otroligt lika och olika, allt på samma gång. Vi passar som två pusselbitar och jag kan inte tänka mig mitt liv utan henne i det. Jag älskar henne, helt enkelt!


Puss A.

Fjäderholmarna

Publicerad 2011-07-12 09:53:04 i Det Jag Mig Ingen,

Igår hade jag en alldeles underbar dag med Maria ute på Fjäderholmarna. Tack älskade vän för att du gav mig en välbehövlig paus från renoveringen.
Puss A.

Bedroom

Publicerad 2011-07-10 11:14:21 i Renovering,Nya sängen i det vita fina sovrummet! Idag ska vi köpa ett fristående klädskåp på Ikea och sätta fast garderoberna i väggen, de är monterade och klara!

puss A

Oj, vilken vecka!

Publicerad 2011-07-02 10:53:39 i Renovering,

Sitter och dricker en kopp kaffe och tänker på veckan som gått... Kan inte förstå att det bara är en vecka sen jag kom hem från Frankrike... Det känns som månader sen jag var där. Den här veckan har jag hunnit bli sjuk, frisk, få migrän, spackla, slipa, spackla och måla i sovrummet.. Nåja, det är inte klart än men jag satsar på att ha alla väggar målade på söndag! Det är tidskrävande och tålamodsprövande att göra allt från grunden, då det mesta man gör inte syns förrän färgen kommer upp på väggarna. Igår fick vi i alla fall upp dörren, det blev stor skillnad bara att ha den där, nu känns det faktiskt som ett rum!

I söndags fick vi upp renoveringsgips på fönsterväggen.

Medan erik var på jobbet tog jag mig an att bredspackla för första gången i mitt liv..

Igår var detta äntligen över (trodde jag) och jag fick börja måla första varvet på denna piiipvägg.

Har även spacklat gipsväggen, väggen ut mot vardagsrummet, slipat och spacklat fönstret under veckan som gått.

Igår kväll när Erik kom hem från jobbet så fick vi upp dörren!Utsikten från vårt sovrum
Trötta fötter som nu ska ställa sig och spackla, sölipa och måla lite till!

Det är ändå något speciellt med att skapa sitt hem från grunden, ja det är jobbigt, tröttsamt, ensamt (när Erik jobbar) men det är också spännande, kul och något jag är sjukt stolt över att jag klarar. Jag gör nya saker varje dag, jag svär och slår mig men jag klarar det!
Puss A.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela