andreakarolina

Tävling

Publicerad 2010-01-31 13:32:41 i Allmänt,

Gå in och rösta på mig och min blogg på hallonmamma.blogg.se! då blir jag JÄTTEGLAD!

Älskade

Publicerad 2010-01-26 22:26:21 i Lappen och Flickan,

Kan betyda så mycket...
Du är mitt allt och jag kommer följa dig till världens ände om du vill.
Jag är beredd att flytta till "din" stad med dig.
Beredd att bo MÅNGA mil från min familj, för att få bo med dig.
Det är inte ett lätt beslut, att släppa allt man vet, allt man känner, för någon annans skull.
Men jag ser att du BEHÖVER det.
Du lever där.
Ibland önskar jag att du kunde leva lika mycket här.
Förstå mig rätt, du är lugn där, utan stressen som STORSTADEN ger dig.
Mitt beslut skrämmer mig, även om det känns rätt.
Jag ska inte bo i STORSTADEN.
Jag hoppas att jag kommer trivas.
Att vi inte kommer behöva flytta därifrån på grund av mig.

För mig är det vi, nu och för alltid.

Tappade fotfästet

Publicerad 2010-01-26 15:05:55 i Allmänt,

Igår tappade jag fotfästet och lät stressen ta över igen.. Återigen på en måndag, håller det på att bli en tradition? Hoppas inte det, tycker verkligen inte om att känna mig såhär. Att det ska vara så svårt att komma ihåg att andas. Önskar jag bara kunde låta mig själv vara jag. Klart jag ska ha mål att nå men jag måste faktiskt inte vara "bäst" på allt under min utbildning. Försöker jag det kommer jag inte klara någonting för jag går sönder!

Även fast jag försökte att inte ta ut mitt dåliga humör på erik så blev det så ändå.. fast inte på samma arga sätt som förra måndagen utan mer med tårar och uppgivenhet. Bättre nästa gång!

Jag andas. jag andas. jag andas.


Nu blir det jobb med dansbarnen!

Puss A.

det som komma skall...

Publicerad 2010-01-24 19:16:21 i Allmänt,

Jag ser fram emot de kommande månaderna:
  • Åka till Malmö och kolla på johannas Opera :) nästa vecka
  • först kommer vår resa till Dundee och fina Ippan februari
  • sedan är det Eriks födelsedag mars
  • bara en vecka efter det åker vi till Sälen
  • beroende på hur det ser ut med min skola åker vi veckan efter Sälen, till Tärnaby
  • 13 april har vi varit tillsammans i 4 år!! Underbara fantastiska år.
Och någongång mitt i allt detta kommer bästa Kicki och hälsar på!!

Samtidigt i allt detta ska jag klara av kursen i specialpedagogik och barn och ungdoms vetenskap.. Så jag är så otroligt glad att allt detta ska hända så att jag har något att se fram emot när jag drunknar i böcker!

Nu väntar jag på att Erik ska komma hem, han har varit tvungen att jobba idag och renovera affären... Hoppas han kommer snart för nu är jag hungrig!


puss A.

Muffins-terapi

Publicerad 2010-01-23 13:26:23 i Allmänt,

Hej lördag!
Ikväll blir det restaurang med Maria-Maja :) Älsklingen ska jobba hela lååånga kvällen så jag slår två flufor i en smäll och passar på att terapibaka lite :)

Bra för mig för det minska stressen och bra för grabbarna på reference då de får muffins till kvällsjobbet :) det blir äpple och kanel muffins med crumble. MUMSIGT värre!



Återkommer med resultatet!
Puss A.

Ny Frisyr

Publicerad 2010-01-21 20:58:29 i Allmänt,

Det var precis vad jag behövde idag, tur att jag hade fått pengar!! Så nu är frippan kortare igen, inte jättestor förändring utan denna gång blev det en ganska vanlig kort frisyr men snygg och mer lätt hanterlig. Skönt att klippa "fram" färgen också, behöver nog inte färga om på ett tag iaf och det var ju skönt för plånboken!

Igår höll jag på att falla ner av stressen som kom med den här terminen, men jag tänker inte göra det. Jag ska göra allt jag kan för att kunna behålla lugnet och glädjen, både för min skull men också för Eriks. Han ska inte behöva komma hem till en tjurig, panikande Andrea varje kväll. Jag vill inte vara så mer.

Jag vill hitta ett sätt att hantera min stress. Någon som har tips?

Kyla

Publicerad 2010-01-20 15:47:43 i Allmänt,

Det blåser i vår lägenhet... Det är så kallt!!

Men men jag ska inte klaga.. det brukar ju vara bastuvarmt.. hehe lagom vadå?

 

 

Måndag

Publicerad 2010-01-18 10:52:39 i Allmänt,

Imorgon börjar min nya termin med specialpedagogik, det ska bli super spännande. Jag hoppas att kursen ger mig mer kött på benen när det kommer till min C-uppsats längre fram i vår.
Idag ska jag gå en promenad, sedan ska jag läsa det första av kurslitteraturen (nya plugg Andrea) och ikväll blir det Afrodans med Sara här i Kista.

Gårdagen blev supermysig och lite städat blev det också.. får ta tag i det idag så att det blir klart någongång.

Jag har känt mig alldeles nykär de senaste dagarna. Så skönt när allt bara flyter på, jag är så lycklig med dig min lapp. :)


Nej nu är det dags för promenad!!
Puss A.

godmorgon söndag

Publicerad 2010-01-17 09:53:46 i Allmänt,

jag älskar söndagar för då är min älskling hemma med mig :)
idag ska vi försöka få ordning i lägenheten, det är välbehövligt kan jag lova... jag ska strax gå upp ovh äta frukost men jag låter erik sova ett tag till, han jobbar ju så mycket så han kan behöva en sovmorgon!

ska försöka baka lite cupcakes idag, med frosting och allt. Kanske kan bli lite fika innan eller efter aafrodansen imorgon?

Hoppas ni får en fin dag!
Puss A.

Lördag

Publicerad 2010-01-16 10:51:51 i Allmänt,

Den här veckan har varit galen, jag och erik har varit bonus småbarnsföräldrar åt våra vänners dotter, när de var på BB och födde ett syskon. Det har varit fantastiskt men intensivt. Jag har också avslutat min kurs i drama med allt vad det innebär. Nu är studieförsäkran inlämnad för den här terminen, en termin som nog kommer bli en av de tuffaste under min utbildning. C-uppsats....

Familjen Korbs Johanna håller på att göra en fantastisk bloggdesign till mig så snart har jag också en fin blogg! Som jag längtat!! Du är verkligen superbra!

Nu ska jag dricka mycket vatten, känner mig alldeles uttorkad efter gårdagens biljard kväll med Erik och reference grabbarna. Det var super skoj, men tur att jag bytte till cola light på slutet av kvällen. :) Jag var bäst på biljarden!!! Haha vad galet det trodde jag aldrig att jag skulle vara :D Erik hjälpte mig såklart.. jag har fortfarande ingen koll på hur man siktar utan skjuter mest utan att tänka först.
Gårdagen började med träning på friskis med Katta och låång mysig pratstund. Sedan drog jag vidare till Solna och Maria-Maja, god pannkakslunch blev det där och jag fick låna en superfin klänning som sedan åkte på när jag skulle in till biljardkvällen. Fantastisk dag helt enkelt!

Nu ska jag äta frukost.. Hörs senare!

Puss A.

2010...

Publicerad 2010-01-12 18:57:25 i Lappen och Flickan,

...Är året då jag ska bli mer positiv. Jag ska se det positiva istället för det negativa, som jag gör nu. Jag har ett bra liv nu, lever med mannen jag älskar, i en fin lägenhet, går utbildning för att bli lärare, klarat alla mina kurser hittils, underbara vänner, stor och fin familj. Jag längtar tills jag och erik tar nästa steg i vårt förhållande vad det nu må bli och att vårt liv blir långt tillsammans. Jag är så lycklig över att ha träffat honom, han låter mig vara jag och finns alltid där för att lugna mig när jag stressar upp mig, vilket jag tyvärr ofta gör. Han har lärt mig att andas och inte se så allvarligt på allting. Jag har ett bra liv och jag måste bli bättre på att uppskatta det.



Jag älskar dig så galet mycket!

natt

Publicerad 2010-01-06 00:30:11 i Allmänt,

och så var den här dagen över. Den hade kunnat vara sämre. Jag är glad och tacksam för mina fina vänner.


Du är älskad nu och för alltid!

Mamma

Publicerad 2010-01-05 11:04:35 i Allmänt,

Och så var det 12 år sedan du försvann.

Jag saknar dig så otroligt mycket.

 

Varför..

Publicerad 2010-01-04 09:54:46 i Allmänt,

Gör det fortfarande lika ont. Ont i hela kroppen. Varför kan jag inte skaka av mig min rädsla att alla försvinner. Jag SAKNAR dig mamma, så oerhört mycket. Jag kan inte förstå att det snart är 12 år sedan du försvann från oss. Fy fan vad jag hatar de här dagarna.

Sitter och försöker fokusera på min hemtenta, försöker tänka bort, allt känns så tomt. Det är så otroligt mycket kvar att skriva, som vanligt känns det som om det inte kommer gå. Jag kan ju inte direkt säga att de här tankarna hjälper. Önskar att jag kunde planera bättre, få min hjärna att funka i tid och inte i sista sekunden. Som att om jag inte tänker på det så händer det inte. Som att jag kan blunda och försvinna. Som att det vore så lätt.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela