andreakarolina

Middag

Publicerad 2012-03-29 22:10:36 i Allmänt,

En otroligt sen men god middag får avsluta denna hektiska dag. Erik är fortfarande sjuk vilket betytt att jag fått göra det mesta själv idag. Så jag har burit, städat, slipat och fejat hela dagen. Plus varit på praktiken! Puh. Jag är slut som artist just nu.
Puss och Godnatt A.

Listor hit och dit och miljoner saker att göra.

Publicerad 2012-03-28 12:43:44 i Allmänt,

Världens bästa Erik har fyllt år, förra veckan och nu i helgen blir det 35 års fest här hemma. Med tanke på att vi är långt ifrån klara med allt vi borde vara klar med så är jag lite frånvarande härifrån just nu. Plus det faktum att vi båda jobbar heltid just nu och Erik har blivit sjuk. Haha ibland är livet extra roligt. Puck mår bättre nu i alla fall, skrutten blev deppig av den dumma kragen och började äta dåligt. Men efter godkänt av veterinären har han nu sluppit den sedan i måndagskväll och är vildare än någonsin! :) Ikväll ska jag på dansen och det kommer bli underbart med en liten paus från allt annat!

Vi hörs när det lugnat sig lite!

Puss A.

 

You, talking to me?!

Publicerad 2012-03-24 12:19:47 i Allmänt,


Hej på er!
Jag sportar just nu en mega pupill och tatuering i örat, sådär lagom rocker-hård-tuffing liksom. Kragen? Ja, men det är ju det senaste inom mode att ha krage! Kom igen, har ni ingen koll eller? Nu ska matte iväg och prova en klänning med rosa flamingos på, som hon gärna vill ska flytta in i garderoben. Själv ska jag chilla lite i fåtöljen.
Puss från Puck

Lugn fredagskväll

Publicerad 2012-03-23 18:59:43 i Allmänt,

Såhär spenderar Puck och jag kvällen. Han är lite hängig och vill helst ligga i min famn. Själv är jag helt slut efter möte med min universitetslärare och handledare. Det gick nog bra.. Skönt att kunna slappna av nu i alla fall. Tar ett glas vin mellan att jag står med ansiktet inne i plastkragen och pussar Puck på pannan. Då spinner han lite grann och buffar med huvudet. Älskade älskling!

Puss A.

Skruttar.

Publicerad 2012-03-22 19:56:51 i Tokiga och Underbara Familjen,


Älskade skrutten har haft en tuff dag, operationen gick bra, likaså vaccinering och id-märkning. Däremot fick han panik när han vaknade ur narkosen och hade kragen på sig, så han rev snabbt av den och lyckades då också riva ett sår på hornhinnan. Veterinären sa att det såg ytligt ut och att det inte borde vara någon fara. Men nu ska vi ge honom salva i ögat 2 ggr om dagen och så blir det återbesök på tisdag. Lilla älsklingen är inte särskilt katig nu ikväll, utan vill gärna vara nära, nära, nära. Bäst är det när jag har mitt ansikte mot hans inne i kragen samtidigt som han ligger på min bröstkorg. Inte super bekvämt om man säger så, men allt för min lilla Puckis. Oj, Oj, Oj, vad jag inte är bra på att se de jag älskar må dåligt!


Jag leker pirat just nu: "One-eyed-Puck"

Puss från oss.

Första gången

Publicerad 2012-03-22 11:49:27 i Tokiga och Underbara Familjen,

Det värker i mamma hjärtat, min lilla skrutt är alldeles själv hos veterinären för att kastreras, vaccineras, tatueras och få tänderna kollade. Lilla plutten. Nu ska jag städa här hemma så han har rent och fint när han kommer hem. sedan ska jag praktika 1 timme och skynda mig hem för att åka och hämta honom. Älskade bebis, det är full rulle för honom idag.

Tycker inte om lägenheten utan honom, det känns så tomt. Tänk så fort man vänjer sig!

Puss A.

This is how we do it.

Publicerad 2012-03-18 21:59:33 i Renovering,

Under veckan har vi även tagit tag i den värsta väggen i hela lägenheten och bredspacklat den.Och självklart spacklat skarvar och skruvhål på gipsskivorna också...

Och så har vi målat.

 

Mer bilder kommer, rummet är faktiskt färdigmålat nu. Vi har jobbat stenhårt hela veckan och idag har varit en lugn dag. Ingenting i renoveringsväg har blivit gjort, däremot något mycket viktigare: vila för två trötta kroppar och huvuden. Det har varit en bra helg med mycket besök från fina människor: Bland annat Evelina och Katta, två tjejer som gör mig otroligt glad! Tack för mycket skratt och mys! Idag har vi även varit och storhandlat på maxi med Sara, Elsa och C-J. En riktigt bra tradition som vi har startat idag! :)

Nu väntar ytterligare en vecka av praktik för mig, kommer även få besök av en universitetetslärare som ska observera en lektion och utvärdera mig. Nervöst är bara förnamnet. Hoppas att jag ska hinna med att uppdatera lite här, men det händer mycket under veckan. Erik fyller 35 år på tisdag, jag, pappa och systrarna ska på cullbergbaletten på onsdag och vi ska fortsätta med renoveringen. Och detta är bara utöver att vi båda jobbar heltid just nu. Love it!

 

Puss A.

 

Skatten

Publicerad 2012-03-18 12:31:52 i Tokiga och Underbara Familjen,

Det här mötte mig när jag kom in i sovrummet häromdagen:

Det bästa som finns, är att mysa in sig under saker: Täcken, påsar, stolar, kuddar, jackor etc..

Kontorstolen är också en ny favorit, det är väldigt spännande när det snurrar och rullar iväg när jag tar fart och hoppar upp på den.

När jag blir trött på att sitta och "smattra" åt fåglarna utanför fönstret, så är det skönt att ligga och sola en stund.

Och när jag busat klart så lägger jag mig och sover en stund i matte och husses säng.

 

Puss Puck

Här händer det grejer!

Publicerad 2012-03-18 12:20:20 i Renovering,

Förrådet är numera helt klart och fullt med grejer.. Men det är ju precis så det ska vara!Första rummet som är helt klart i vår fina lägenhet, galet skönt!
Puss A.

Puck på äventyr!

Publicerad 2012-03-04 20:17:28 i Det Jag Mig Ingen,


 

Idag har Puck varit ute på uteplatsen utan koppel, han har inte förstått att han kan hoppa upp på staket etc när han har selen på sig (än). Spännande var det i alla fall och skrutten ligger nu däckad i fåtöljen efter dagens bravader.

Själv är jag så nervös så att jag inte vet var jag ska ta vägen inför praktiken som börjar imorgon... Känner mig väldigt osäker på min planering, men det kommer nog lösa sig när jag väl står där.. Hoppas jag!!

Börjar så sakteliga få tillbaka färgen i ansiktet efter veckans "sjukdom" eller vad jag nu ska kalla det. Har fortfarande molvärk i sidan men förhoppningsvis ger det med sig snart. Jag har verkligen försökt att ta det lugnt i helgen, inte det lättaste att stänga av det dåliga samvetet när Erik jobbat på med renoveringen... Han har varit fantastisk, både på att fixa i förrådet och tvingat mig att vila. Bästa älskling!

Nu ska jag fila på det sista inför imorgon och äta kvällsmat!
Puss A.

Stopp.

Publicerad 2012-03-01 22:51:23 i Det Jag Mig Ingen,

Känslan när kroppen säger NEJ, eller rättare sagt magen. Det har varit två ganska tuffa dagar där många timmar har spenderats på akuten och jag varit ett Ja ifrån att bli inlagd över natten. Ont ont ont gjorde det på högersida i magen, visserligen gör min mage tyvärr ont ganska ofta, men just den här smärtan hade jag aldrig känt. Misstanke om blindtarmsinflammation, många olika prover, klämande på magen etc. Återbesök imorse, fortfarande inget på proverna, som jag fick göra igen. Kläm kläm, oj vad konstigt, kläm kläm kläm... Vi vet inte vad det är, du kan åka hem. Kanske är det Ibs eller någon form av kräkfri magsjuka.

Jag tror dock jag vet vad det är: Det kallas stress. Jag vill så mycket, jag vill göra min gruppredovisning, som vi jobbat så hårt med, imorgon. Jag vill åka till Linköping och se min fantastiska syster dansa. Jag vill vara mer redo än det är möjligt att vara inför min 5 veckors praktik som börjar på måndag. Jag vill renovera och fixa. Jag vill. Men nu säger kroppen nej och jag måste lyssna. I alla fall är det vad Erik säger åt mig. En sak i taget och släpp allt annat. Det är tamigfan det svåraste som finns. Det här är inte roligt. Jag vill inte känna att kroppen inte orkar, att den gör ont så som den gör nu. Och det ska inte vara såhär. Så nu lyssnar jag på min älskling och sambo, ligger i sängen och gör ingenting. Jag ska sova, äta, andas och göra det jag känner att jag mår bra av och orkar. Annars kommer jag inte få en bra praktikperiod och den är otroligt viktig för mig. Det är ju faktiskt den jag ser fram emot varje dag under min utbildning.

Så nu ligger jag här och lyssnar på mig själv. Tänk att det ska behövas något sånt här för att jag ska göra det. Ibland är man för "duktig" för sitt eget bästa.

puss A.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela