andreakarolina

Glad, lycklig och allt där emellan

Publicerad 2010-02-27 11:28:04 i Allmänt,

Jag älskar dig vackraste du. Att du alltid kan säga rätt saker för att få mig glad igen. Jag är så glad att det är vi! Och att vi har samma smak... ;)


------------------------------------------------------------

Det är så otroligt mycket känslor i mig just nu.. De svämmar över. Vackra känslor, bra känslor men de gör nästan ont.

Kanelbullar

Publicerad 2010-02-25 20:24:06 i Allmänt,

Kvällen började med Kanelbulle bakning.

Nu ska jag börja med kvällsmaten, ikväll blir det:

Lime marinerad kycklingfilé, med palsternacka,morötter, paprika i ugn och bearnaise.

Trevlig kväll!

Puss A.

 

2.7 km

Publicerad 2010-02-24 21:32:46 i Allmänt,

Idag är jag så satans stolt över mig själv! Jag har joggat 2.7 km och sedan kört intervallträning! JAG, som inte ens klarar att jogga 100 m utan att få astma anfall, joggar 2.7 km på löpbandet på friskis!!! :D Tack Maja för att du peppar mig och får mig att inse vad jag klarar av. Ner 2 kg innan v. 13 känns helt plötsligt inom räckhåll, trots vår lilla svullokväll här hemma idag. Du är så jävla grym och jag är glad att jag träffat dig! Vi fixar detta tillsammans, hälsosamt.

Idag har jag suttit på den där hemsidan igen, den där lockande, pockande hemsidan. Tänk när vi kan sitta och titta där tillsammans. Jag längtar till den dagen. Så OERHÖRT mycket!

Nu sitter jag här, lite små lullig, som vanligt när finaste MariaMaja varit på besök. Livet känns sådär lagom under kontroll och lagom hysterisk. Lite roligt det där, efter dagens föreläsning om utvecklingspsykologi, där jag kände igen mig lite mer än jag kanske hade velat. Men som hon sa, vi är alla neurotiska. Det kanske är det som är att vara människa. Att vara hysterisk ibland?

Det är så mysigt att prata med MariaMaja, varje gång inser jag hur otroligt kär jag är i Erik. Hur mycket jag älskar denna galna kille och hur lycklig jag är att det är vi. Snart 4 år tillsammans. :)

Nu ska jag fortsätta att titta på herrarnas stafett och vänta på att Erik kommer hem.

Puss på er.

Onsdag

Publicerad 2010-02-24 09:54:31 i Allmänt,

Vet egentligen inte vad jag ska skriva... Kände bara att jag borde skriva något.
Skolan är GALEN just nu. Jag kämpar för att inte få panik, för då går ju ändå ingenting. Just nu försöker jag klara av hemtentan och få in den senast på fredag... Vi får väl se hur det går. Jag MÅSTE ju klara den. Andas in, Andas ut.

Positivt är iaf att Kicki kommer nästa helg :D Eftersom jag blev sjuk nu kunde hon ju inte komma från Övik i helgen. Men nu är det bokat och klart och jag tänker inte bli det minsta sjuk igen.

Idag eller imorgon ska jag ta mig iväg och träna för första gången på 1 vecka. Nu jävlar ska vi hålla kroppen i form så att jag orkar åka skidor och snowboard i påsk.


Nej, bättre än så här blev det inte idag.

Återkommer med ett inlägg av mina frisyrer de senaste 4 åren och hur det ser ut här hemma.

Puss A

torsk

Publicerad 2010-02-19 22:56:11 i Allmänt,

mm mat i magen! ÄNTLIGEN! Inte mycket men tillräckligt för att orka hoppa och studsa i sängen under dubbeljakten---> Os Silver av Anna Haag!! GALETFANTASTISKTÜBERBRA!


Nu ska jag titta på slutet av vitryssland-sverige matchen..

Puss A.

Godkväll

Publicerad 2010-02-19 18:55:38 i Allmänt,

Tänk så skönt det kan vara att duscha ibland! Tvätta och skrubba bort all sjukdom.. Passade på att städa toan också.. Något jag hatar i vanliga fall men idag var det verkligen en utmaning... Nu till en konstig fråga.. Vad använder ni när ni städar toaletten?? Jag tycker allt känns så ohygieniskt... Så svara om ni vill :)

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem med maten så att vi kan laga torsk med äggsås tillsammans. Mamma gjorde alltid det åt mig efter maginfluensan. En bra tradition.


puss A.

puh...

Publicerad 2010-02-19 09:40:20 i Allmänt,

Feber blev maginfluensa... Sen klockan 14 igår har jag fått i mig 1½ glas nyponsoppa (som jag fått behålla!) och inatt fick jag sova nästan hela natten. Hemtentan blev alltså inte klar.. men jag ringde min examinator idag och frågade hur jag skulle göra och hon sa bara: Det är lugnt, skicka in den när du kan, jag är i spanien förstår du. haha ja det var ju skönt.

Vaknade iaf idag till fantastiska bilder från OS och jag måste säga att jag grät en skvätt när jag såg att superkvinnan Anja Pärson tog brons! När jag såg hennes krasch trodde jag att hennes karriär var över.. Skönt att det inte var så. Hon är FANTASTISK! Och Adrian i konståkningen var hel grym också, vilken OS debut! Och curilngarna!! haha ja nu ska jag sluta nörda mig! Men OS är härligt, jag älskar det!

Såg att jag är med i veckans blogg hos livetivillavillekulla.blogg.se Gå gärna in och rösta på mig där genom att lämna en kommentar vid hennes inlägg "veckansblogg" Då skulle jag bli glad! :)

Någon som vill gå och handla frukt åt mig föresten?? Och laga torsk med äggsås?? SNÄLLA ;)

Nej nu ska jag lägga mig ner igen och njuta av att jag bara mår lite illa!

Tack för fina kommentarer föresten <3

puss A.

stilla

Publicerad 2010-02-17 17:07:14 i Allmänt,

Jag hatar mitt huvud just nu!!!!!!! BRA att det står still i det med en jävla dag kvar av hemtentan.......................Varför blir det alltid såhär?? Jag hatar det. Har fått feber också på allt, antagligen eftersom jag inte kan hantera stress överhuvudtaget. GAAAAAAAAAAAAAAAH.........Hur ska jag klara 4½ termin till av det här?

Det som håller mig uppe nu är att det bara är 1 dag kvar tills min älskade Kicki kommer hit!! <3

Ledsen för mitt gnäll!

puss A.

Resa till Rom

Publicerad 2010-02-17 11:21:52 i Allmänt,

Jag vet, vi kom precis hem från Skottland. Men jag längtar redan till vår resa i sommar. Någon som har bra tips på resebyråer eller hemsidor med bra erbjudanden.. Vi vill till Rom en vecka i sommar, men än så länge är allt jag hittar väldigt dyrt... Kom med tips!!

Puss

Skottlands resan <3

Publicerad 2010-02-15 11:55:07 i Allmänt,

'






Finaste Filippa


Art Bar :)

Väldigt rolig kväll


Vi köpte bara liiite film ;) Haha och det där var BARA Filippas! HMV är grejer det.


Tvillingarna :)

Visst jag är lite partisk, men hon är så satans snygg ;)

Frukost på tåget till Edinburgh


Tack Filippa för en underbar weekend! Det var otroligt välbehövligt och sjukt roligt!

Nu ska jag börja med min hemtenta som ska postas på fredag. Sedan är det dags för nästa kurs, Barn och Ungdoms Vetenskap... Ska nog bli intressant.

Jag har iaf tackat ja till lite mer vikariat i slutet av terminen, bra med erfarenhet och pengar.

Nej nu MÅSTE jag plugga..

Puss A.

And away we go!!

Publicerad 2010-02-11 09:17:28 i Allmänt,

Nu åker vi snart iväg till flygbussen och mot skavsta :)

Det ska bli så skönt att träffa Flippan och mysigt att få lite semester med Erik, var så länge sen vi var lediga några dagar tillsammans!

Ha det bra!

Vi hörs efter helgen!!


Puss A.

270 hp

Publicerad 2010-02-10 16:49:18 i Allmänt,

270 stora jävla högskolepoäng, jag mår illa, magen gör ont, det känns som om jag inte får tillräckligt med luft. Jag är så stolt att jag går den här utbildningen, att jag bestämt mig för att klara av det, jag har bestämt att jag KAN. Men det är så galet läskigt, att våga lita på att jag kan. Det är så otroligt svårt att hitta självförtroendet, att ge mig själv det här. Att det bara är mitt, min utbildning, mitt liv.

Just nu känns det som att mitt huvud och hela min kropp bara vill sabotera för mig, jag har ont överallt, min handled är svullen, jag har halsbränna och mår illa.. Internet lägger ner med jämna mellanrum och jag hittar på alla ursäkter i världen för att inte hitta artiklarna som jag måste läsa. Lägenheten är stökig och tvätten ren, men i en hög. Tänk att livet ibland kan kännas så överväldigande och omöjligt.

Nu är jag inne på min fjärde termin och i slutet av den hägrar den första C-uppsatsen, sedan är det fem terminer kvar. Fem galna fantastiska kaotiska och alldeles alldeles underbara terminer kvar, som bara är mina.
Det kan vara värt lite kaos i mitt huvud.

Puss A.

Cupcakes

Publicerad 2010-02-09 13:10:40 i Allmänt,




Mysig dag igår med Kattafina och MariaMaja. Katta och jag bakade goooda muffins med hallon och rosa frosting :) mums, och MariaMaja smakade :) Även Kattas pojkvän kom och smakade på några! Tack för fin dag finaste flickor!

Tisdag

Publicerad 2010-02-09 13:00:25 i Allmänt,

Igår var jag på Afrodansen på friskis igen, det är verkligen grym träning! Tuff, jobbig men framförallt rolig! Perfekt konditionsträning för någon som mig som gärna ger upp när det blir för tungt, musiken gör att man inte vill stanna, hur trött man än är. Idag har jag även gjort lite mag och ryggövningar på min boll, ska försöka göra det till rutin de dagar jag inte går och tränar. Det tar ju faktiskt inte mer än 15 min att göra och jag mår så mycket bättre efteråt, både i kroppen och huvudet. Idag är det barndans också och dagens tema är snö... Ja, man skulle kunna kalla det en utmaning för fantasin men det ska nog gå bra, ungarna är ju små fantasiknippen och kommer nog ha miljoner med idéer som jag kan använda mig av.

Jag antar, efter att jag faktiskt skrev ner att jag äntligen mådde bättre, så började hon riva och slita i mig... Hon vill inte släppa taget. Det är inte så att jag låter henne komma tillbaka, jag kämpar med som fan för att tränga bort henne helt. På ett sätt känns det pinsamt, när jag nu skrev att jag mådde bra.. Det gör jag också.. jag mår fortfarande bättre, jag kommer inte falla dit igen. ALDRIG. Känns bara förjävligt att hon inte vill släppa sitt smutsiga tag om min kropp. Men det kommer, även om jag vet att det kanske aldrig kommer bli helt bra. Jag är en bra bit påväg och jag har för mycket att leva för. Jag vill inte göra min kropp så illa igen. Ätstörningar är ett jävla helvete, något jag inte önskar någon. Ett helvete som fler och fler ungdomar hamnar i. Varför gör vi så?? Varför kan vi inte bara vara stolta över våra kroppar? De är ju för faan helt fantastiska! Vi kan göra ett barn! ETT BARN av våra kroppar! Är inte det fantastiskt så vet jag inte vad som är det? Det är absolut bra att vara hälsosam, men att vara hälsosam betyder inte att svälta sig själv, träna som en .... hela tiden. Vi måste sluta slå på oss själva.

Nu blir det hänga tvätt och diska!

Puss A.

Jag är en gran bland en massa björkar, jag är i vägen och jag sticks.

Publicerad 2010-02-06 13:54:17 i Det Jag Mig Ingen,

Vaken.

Osårbar och sårbar på samma gång. Fullkomligt förlorad och hemma på samma gång. Vem skulle jag vet inte ens. Kastar skrynklar mumsar jag älskar dig. Dig dig digdigdigdigdig go to the ends of the world for you. Var fastnade du? Vem kastade? Omöjligheternas möjligheter. Jag får skriva om precis vad jag vill, vad som intresserar mig. Det är svårt och kladdigt, smutsigt och jobbigt att tänka på. Fantastiskt, tomt, öppet. Blablablablablablablablablablablablabla

Om du, först. Om jag, sen. Och så möts vi på mitten. Bara sådär. För jag har aldrig varit bra på inlines. Och du har alltid solskenet hos dig. Så tänk om, vi skulle våga och bara flyga fram. Jag med mörkret och du med solen, det borde bli en bra balans eller hur? Då kanske vi äntligen hittar fram. Det är så SJUKT läskigt att åka inlines. När allt bara snurrar på och man helt plötsligt hamnat i norrland. Vem är jag att bromsa då? Med lummelummigt och hus i framtiden? När snön alltid är vit och lugnet alltid är lugnt, passar jag in då? Och vill du EGENTLIGEN ha lummelumm? Det är så sjukt LÄSKIGT att åka inlines och inse att jag inte vet var jag ska hoppa. Eller om jag ska det, behöver jag det? Kan man åka inlines på engelska, och stora STORA staden som inte längre är så stor och skrämmande. När blev inlines så sjukt komplicerat?

 

Du får en möjlighet att skriva om vad som helst som verkligen INTRESSERAR dig, vad skriver du om då?

Harmoni

Publicerad 2010-02-05 16:52:59 i Det Jag Mig Ingen,

Egentligen har jag så GALET mycket att göra, plugga. Men allt jag känner just nu, i den här stunden, är harmoni och glädje. För allt jag har just nu, utanför skolan. För alla er som får mig att orka och andas och klara skolan. Min älskade familj, Erik och mina vänner, både här och runt omkring i sverige. Allt ni gör och säger får mig att älska livet just nu. Jag måste inte väga lite för att vara lycklig... Det kanske låter som en självklarhet, men för mig är det något stort att komma fram till. Jag har sedan 13 års ålder varit fixerad vid vikt,mat,fett och haft en ohälsosam relation till mat. Antingen har jag inte ätit någonting eller alldeles för mycket. Jag har kämpat mot "hon" i huvudet som övertygat mig i 11 år! att jag inte duger, är äcklig och inte värd någonting. FY FAN vad skönt det är att jag äntligen lyckats kväva henne!! Vem trodde att det som skulle behövas var en diet på Itrim?! Skrattar nästan åt att jag ville ha 55 kg som min målvikt när jag började där!! Herregud, jag har ju bröst som väger närmre 5 kg, om inte mer! Nej från och med nu skiter jag i nummer. Jag vill må bra på insidan, jag vill ha fina kläder som framhäver mig, skitsamma storlek. Jag vill känna mig stark, glad och ha massor energi. Hur får jag det? Jo, genom att träna och äta god varierad kost! Jag tänker inte gå runt med dåligt samvete mer, 11 år är nog. Nu är det nya tag och nytt liv som börjar. Varför ska jag jämföra mig med folk som är över 160 cm, när jag själv är 156 cm och inte kommer bli längre. När jag faktiskt har mina fantastiska kurvor och krokiga näsa med tillhörande fräknar. Varför ska jag inte vara glad att jag ser ut som jag gör? Jag är ju ett resultat av blandningen som blev av mina föräldrar. Vem är jag att hata det??
Nu får det vara nog med att slå på sig själv. Mer kärlek åt Andrea :) och typ tusen hippie-poäng :P

Klart att "hon" kommer dyka upp ibland, men jag tänker inte låta henne hållas. Nu har jag ju skrivit det här så nu är det bäst att jag håller vad jag lovar.

Livet är för kort.

Kärlek till alla er som får mig att känna mig älskad. Livet vore fruktansvärt tråkigt utan er!
Puss AndreaKarolina


Ps. När jag flög till Malmö i veckan frågade säkerhetskontrollen om jag hade någon vätska med mig, Jag svarar, som om det var det naturligaste i världen, - Nej, bara en DILDO.  eh DEO, bara en DEO!!
Hahahaha fattar inte var det kom ifrån men jag skyller på maja ;)
Satt sedan och garvade så att jag tjöt alldeles själv på arlanda.
Tokigt det blir ibland. Jag kanske har en släng av tourettes vem vet? Normal är jag iaf inte.
Ds.

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela