andreakarolina

Första Snön

Publicerad 2012-10-25 21:07:10 i Det Jag Mig Ingen,

Det snöar ute och jag är ledig i dagarna 3! :) i helgen ska jag se till att bara vara, krama mina älsklingar och lägga fullt fokus på dem och mig. Det är välbehövligt, jag har i stort sett bara ätit och sovit hemma de senaste 2 veckorna. Nu längtar jag till på lördag, då jag får vakna till liv i hans famn och veta att ingen av oss har någonstans som vi måste vara, förutom precis där. Men först ska jag ha en Dea-dag och fira att jag fått min första riktiga lön från jobbet. Det blir en dag av bröllopsplanering, skolplanering och shopping. Och promenera i snön såklart, hoppas (faktiskt) att snön ligger kvar imorgon!
Puss A.

Att bita ihop, ställa sig upp och gå vidare.

Publicerad 2012-10-23 18:18:12 i Det Jag Mig Ingen,

Förra veckan bestod av omorganisering ( tack och lov blev jag inte omorganiserad) och studievägledarmöte. På torsdagen befann sig arbetsplatsen i chocktillstånd och jag skulle då försöka ta beslut om min framtid, som på tisdagen känts så självklara men som nu mest kändes hopplösa. Det mesta löste sig och nu när dammet lagt sig försöker huvudet fortfarande reda ut vad som hände. Klart är i allafall att jag tar studieuppehåll även nästa termin och att jag får behålla jobbet. Jag känner mig helt slutkörd och LÄNGTAR tills på fredag när jag får vara ledig!

Puss A.

Cakepops

Publicerad 2012-10-20 18:10:39 i Tokiga och Underbara Familjen,

Fina Katarina kom över och gav mig ett leende på läpparna igen. Veckan har varit fruktansvärt tuff och jag ser fram emot en nystart på måndag. Skönt att då ha en underbar vän som kramar klappar och älskar, trots att man inte är sitt vanliga bubbliga jag.

Puss A.

Att ha världens bästa i sitt liv.

Publicerad 2012-10-16 12:00:57 i Lappen och Flickan,

 
 
 
I lördags fick jag en fantastisk födelsedagspresent i förskott av Erik. Ett nytt objektiv till kameran, närmare bestämt ett fast 50. Som jag har gått och drömt om detta objektiv, klämt och känt och längtat efter dagen när jag har råd att lägga pengar på sådan lyx och så får jag det av världens bästa fästman istället! Självklart ville jag ut och prova det direkt och som om hon läst mina tankar så kom fina Katarina förbi och vi gick en foto-promenad! Åh gud vad jag älskar objektivet, blev som en helt ny kamera. Har fortfarande massor att lära mig, men några bilder blev jag riktigt stolt över.
 
Puss A.

När magen svämmar över av kärlek

Publicerad 2012-10-06 23:32:05 i Syster Kicki,

Älskade, älskade trollen!
Finns få som jag får så mycket energi av som de här trollungarna! Min gudson och hans syster, deras fantasi, kreativitet och vilja gör mig alldeles varm. Så synd att det inte satsas mer på barnteater och kreativitet hos små barn i Örnsköldsvik. Jag skulle älskat att undervisa de här två!

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela