andreakarolina

Hair is a wonderful thing

Publicerad 2013-04-28 11:30:11 i Allmänt, Det Jag Mig Ingen,

I veckan har jag skämt bort mig själv och satt mig i den efterlängtade frisörstolen. Det är nog bland det bästa jag vet, att få sitta och bli bortskämd några timmar och förnya sitt utseende bit för bit. Nu har jag sparat ut mitt hår i snart 2 år och det är en stor förändring för mig att låta håret växa sig längre och längre. Sedan jag var 14 år så har mitt hår varit kort och i en uppsjö av olika frisyrer och färger. Innan dess växte sig håret aldrig längre än till en lång page innan jag klippte av det igen. Ständigt ute efter förändring, förnyelse, håret som en ständigt förändrad accessoar. Det är lite av en kamp för mig att nu låta det växa ut och ändå en helt ny förändring och flera nya frisyrer att utforska och prova på. Min frisör som också är min systers nära vän, skrattade åt mig idag när jag ville förändra. "Johanna sa att du var otålig, är otålig" Och ja det beskriver nog mig ganska bra.
5 år sedan
 
4 år sedan
Frankrike för 3 år sedan
 
Här började jag för två år sedan
 
 Och nu ser jag ut såhär!
 
Puss A.
 
 

Livet i 110

Publicerad 2013-04-08 16:41:00 i Allmänt, Bröllopsplanering, Lappen och Flickan,

Idag har jag jobbat, åh vad skönt att få jobba! Visserligen med envis hosta och snörvel men likväl på jobbet med ny energi och kramsugna gullungar. Jag har nog världens bästa jobb ur den aspekten, ändlöst med kärlek dagarna i ända. Innan jag skulle gå idag klamrade en av de nya små hjärtana sig fast i min famn och skakade envist på huvudet när jag närmade mig dörren. Jag blir alldeles varm och kärleksfladdrig hela jag, att tänka på att jag inte kommer få gå dit varje dag efter sommaren.. Nej fy det tar vi och tänker på en annan dag.
 
Nu har jag klämt 2 st satsumas, provat lite beginner yoga genom youtube (kanske kan vara något). Är egentligen ganska allergisk mot yoga, har kanske inte träffat på så bra instruktörer, men jag tänker att det kan vara ett bra sätt att få mina stressnivåer under kontroll. Vem vet, det är värt att prova i alla fall.
 
Om ca 1 1/2 h kommer Erik med tunnelbanan och då ska vi sätta oss i bilen ner till Gula Skolan igen. Imorgon vankas genomgång av festlokalen och provsmakning av bröllopsmeny. Det börjar verkligen dra ihop sig nu, idag postade jag hindersprövningen och alla gäster ska ha fått sina inbjudningar nu. Efter provsmakningen ska vi träffa Freja på en snabbfika och hon ska få materialet till min bröllopsbukett. Livet, kära lilla livet. Det går i 110 just nu, så det gäller att hänga med!


Puss A.

Massage +/- 0

Publicerad 2013-04-05 11:20:00 i Det Jag Mig Ingen,

Förra veckan var jag på helkroppsmassage, Åh vad skönt tänker ni kanske nu, jo visst var det skönt. Men, det var också ett perfekt tillfälle för mig att förvandla mig till en buffel, eller varför inte bulldozer.
 
När jag sitter där i väntrummet och lyssnar på den lugna musiken, så tänker jag att jag ska viska och fråga efter toaletten. Vad som istället kommer ut är något form av bröl med så mycket östgötska jag bara kan frambringa (varför inte förstärka imagen som lantis liksom) "TOUVALÄTTEN?!" Som får fönstren att skaka och går som ilningar genom hela kroppen på receptionisten. "Bakom dörren till höger" svarar hon med en röst som fjäderlätt honung. Jahaja, då ska jag bara öppna den där dörren...Knack gnissel brak.. Jajemän, dörren går in till den stora salen där alla ligger och blir masserade på rad.
 
När det sedan blir min tur och jag ska klä av mig bakom en liten handduk i rummet med alla andra... Ja, då ger jag upp. För är det någonting jag INTE kan så är det att klä av mig prydligt och smidigt, i ett trångt utrymme, bland en massa folk.
 
 
Puss A.

Världens bästa frukost.

Publicerad 2013-04-03 20:43:54 i Tokiga och Underbara Familjen,

Den finns i Gula Skolan. Oj vad jag kan längta till de där frukostarna, nästan sjukligt mycket. Maten är självklart en stor del av det hela, men framförallt umgänget. Att sitta där runt bordet i flera timmar och prata, skratta, planera dagen, fundera över vilket av alla pålägg man ska lägga på mackan och tillslut dela mackan i flera delar för att kunna välja och vraka fritt.
 
 
Världens bästa frukostar helt enkelt.
Puss A.
 
 

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela