andreakarolina

2 månader

Publicerad 2013-05-16 22:31:24 i Bröllopsplanering, Förlovning,

Det är nu två månader kvar till vårt bröllop och allt snurrar på väldigt snabbt. Lokalen har ju varit klar länge nu, och för några veckor sedan träffade vi prästen och det kändes verkligen jättebra! Vi fick mycket att säga till om och jag tror att vår vigsel kommer att spegla oss som par. Som ni har läst tidigare så har det väl inte varit den lättaste perioden för oss men den sista tiden har känts mycket lättare.
 
Mina brudtärnor som också är mina älskade systrar Johanna, Filippa och Maria har äntligen hittat sina klänningar. Jag ville väldigt gärna att de skulle ha likadana klänningar, men det visade sig vara svårare än vad någon av oss hade trott. Så när vi äntligen hittade en som fungerade för alla, ja då föll det några lyckotårar från mig.
Valet föll på denna fantastiskt gröna klänningen från Lindex som jag är alldeles förälskad i.
De kommer matcha mina bröllopsskor och vara så fantastiskt snygga som bara mina systrar kan vara!
Mina underbara och coola bröllopsskor är från Brandos
Puss A.

Kommentarer

Postat av: Barbro

Publicerad 2013-07-04 20:15:22

Härliga skor! De är du! Snygg klänning också.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela