andreakarolina

Besök av de bästa av bästa

Publicerad 2013-05-15 19:57:16 i Allmänt, Syster Kicki, Tokiga och Underbara Familjen,

 
Har jag sagt att jag har världens bästa gudson? I helgen hade jag besök av honom och hans mamma. Vi spenderade ett gäng fantastiska dagar tillsammans där höjdpunkterna var att åka rulltrappa, tunnelbana och leka med Puck. Vi hann även med besök på Ikea, lekplatser och Aquaria så det blir nog fler inlägg än det här. Jag instagrammade även för fullt under deras besök.
Första gången på rullbandet var både spännande och läskigt, så även första resan på tunnelbanan. Väl framme i Kista gjorde vi pannkakor innan han däckade ytterst motvilligt i soffan. Sen åkte vi till Ikea där Favoriten Erik köpte Herr Hoho och Mamma Kicki köpte Pipen, två vänner som flitigt fick följa med på alla Stockholms äventyr!
Tillslut blev vi mer vana vid att åka tunnelbana, ibland var vi till och med förvillande lika en söder hipster och slängde oss med uttryck som "den här var fräsch" och gudmor ville såklart skämma bort sin lilla skrutt och köpte en svindyr smurfballong som det sedan skulle sovas med.
På kvällarna var det vuxenmys som gällde, Erik och Kicki hade nostalgi trippar över fotoalbumen och det kändes lite som första gången jag träffade Erik, tack vare min fina vän och jag spenderade mycket tid med kärleksfladder i bröstet och lyckotårar i ögonen.
 
Puss A.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andreakarolina

26 år, fru, förskolepedagog, student, kreativ, flummig och catlady. Välkomna in till min lilla hörna av internet, här får ni läsa mina tankar och funderingar kring livet. Just nu kretsar mycket kring vårt bröllop i sommar. Planering, klänningstankar och längtan efter att bli en familj på riktigt. Hoppas att ni ska trivas härinne! Puss A.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela